Karšta silkių užkandėlė

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


Karšta silkių užkandėlė

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Bulvės    400 g
  • Porai    2 vnt.    nedideli
  • Paprikos    1 vnt.    raudonoji
  • Salotos    200 g    mėgstamų
  • Silkė    400 g    filė
  • Sviestas    2 valg. š.
  • Muskatas    1 arbat. š.
  • Krapai    1 valg. š.
  • Druska    1 arbat. š.    pagal skonį
  • Juodieji pipirai    1 arbat. š.    pagal skonį; maltų

KAIP GAMINTI

1. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje. Porus ir paprikas susmulkinkite. Berkite į keptuvę su įkaitintu sviestu ir troškinkite, kol suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
2. Salotas suplėšykite ir išdėliokite lėkštėje, dėkite karštas virtas bulves, apibarstykite jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliokite silkės gabalėlius, ant viršaus berkite troškintus porus ir paprikas, apibarstykite smulkintais krapais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: