Karšta silkių užkandėlė
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
INGREDIENTAI
- Bulvės 400 g
- Porai 2 vnt. nedideli
- Paprikos 1 vnt. raudonoji
- Salotos 200 g mėgstamų
- Silkė 400 g filė
- Sviestas 2 valg. š.
- Muskatas 1 arbat. š.
- Krapai 1 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį; maltų
KAIP GAMINTI
1. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje. Porus ir paprikas susmulkinkite. Berkite į keptuvę su įkaitintu sviestu ir troškinkite, kol suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
2. Salotas suplėšykite ir išdėliokite lėkštėje, dėkite karštas virtas bulves, apibarstykite jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliokite silkės gabalėlius, ant viršaus berkite troškintus porus ir paprikas, apibarstykite smulkintais krapais.
2. Salotas suplėšykite ir išdėliokite lėkštėje, dėkite karštas virtas bulves, apibarstykite jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliokite silkės gabalėlius, ant viršaus berkite troškintus porus ir paprikas, apibarstykite smulkintais krapais.
Troškinti silkių suktinukai
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Baklažanų apkepas
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Pikantiškas paštetas su figom
Pica su voveraitėmis
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
Su bulvėmis kepta silkės filė
Alyvuogių užkandėlė
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Silkės ir grybų mišrainė
Rizotu įdarytos paprikos
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
RAUGINTŲ KOPŪSTŲ IR SILKĖS UŽKANDIS
Silkė garstyčių padaže
Pikantiškos vištienos salotos
Makaronų ir faršo apkepas
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Soti naminė pica
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele