Vegetariški tacos su daržovėmis, pievagrybiais ir sūriu

Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai / Užkandžių receptai


Vegetariški tacos su daržovėmis, pievagrybiais ir sūriu

Paskelbė:

Ingredientai

  • Paprikų ir raudonųjų pupelių užtepėlė: 2 v.š.
  • Ilgavaisis agurkas: 1/2 vnt.
  • Pomidoras: 1 vnt.
  • Pievagrybiai: nedidelė dėžutė (apie 150 g)
  • Tarkuotas sūris: 50 g
  • Česnakas: 2 skiltelės
  • Sviestas: 50 g
  • Citrinos sultys: 1 v.š.



Recepto paruošimas

1. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite sviestą.

2. Į ją įdėkite smulkintus pievagrybius bei smulkintą česnaką ir kepkite, kol grybai taps auksinės spalvos ir suminkštės.

3. Imkite paplotėlį ir užtepkite paprikų bei raudonųjų pupelių užtepėlę ant vienos pusės.

4. Ant užtepėlės dėkite sluoksnį smulkinto pomidoro, tada paskleiskite keptus pievagrybius, agurko griežinėlius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

5. Perlenkite paplotėlį per pusę ir dėkite į įkaitintą grilį.

6. Kepkite apie 1 minutę arba kol sūris lengvai išsilydys.

7. Išimkite iš grilio, apšlakstykite citrinos sultimis ir patiekite dar šiltą.

8. Santrauka: Vegetariški tacos su daržovėmis ir sūriu – tai greitas, skanus ir maistingas pasirinkimas pietums ar vakarienei. Puikiai tinkantis vegetarams, šis tacos receptas sujungia šviežių daržovių gaivumą su skaniu lydytu sūriu.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook