Veganiškas tepamas sūrelis

Ingredientai
- natūralus sojų jogurtas (naudojome "Rainbow" firmos)
- druska
- norimi skoniai-prieskoniai (naudojau šviežius krapus, petražoles, čiobrelius)
Recepto paruošimas
- 1. Iš pradžių ant dubens uždedame kiaurasamtį, ant jo patiesiame marlę bei ant jos sukrečiame jogurtą. Marlės kraštais užklojame jogurtą bei palikti ant kiaurasamčio šaltai per visą naktį (arba per visą dieną).
- 2. Po to sūrį nuo marlės perkeliame į kokį nors patogesnį indą, įdedame žiupsnį druskos bei įmaišome norimų skonių. Mes šį kartą pasirinkome šviežius (tinka ir šaldyti) krapus, petražoles bei čiobrelius.
- 3. Tepame ant ko norisi ir skanaujame!
- 4. Pastebėjimas: Šį receptą radau YouTube (anglų kalba), tad recepto pabaigoje prisegu ir video, kuriame galėsite stebėti gamybos eigą.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Maži kruasanai su lašiša ir šviežiais daigeliais

Kijevo kotletai iš maltos vištienos

Cepelinai su varške ir mėta

Baravykų sriuba

Keptos krevetės su baltu vynu, česnaku ir grietinėle

Naminis tepamas lydytas sūrelis (be kiaušinių)

Naminis saldaus pieno sūris

Jogurtinis želė tortas su vaisiais

RECEPTAS: KALAKUTIENOS SUKTINUKAI

Jogurto ir agurkų padažas

Suši su krabų lazdelėmis, agurkais ir avokadu

Prieskoninis aliejus salotoms

Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį!

Makaronai su moliūgų padažu ir šonine, paskaninti lazdyno riešutų aliejumi

Kepta kiaulienos šoninė rankovėje

Marmuriniai kiaušiniai. Kai atradau šį būdą, marginu tiktai taip

Vietoje silkės Kūčioms: Lašišos sluoksniuotis su burokėliais

Ypatingo skonio silkė su baravykais

Sūrio sausainėliai

Kepta višta ant stiklainio

Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra

TRAŠKIOS SVEIKUOLIŲ SALOTOS

SALOTOS SU AVOKADU IR KRABŲ LAZDELĖMIS

Skaniausias pasaulyje bulvių vyniotinis su faršu