Kukurūzinis bananų pyragas
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
Jau neįmanoma suskaičiuoti kiek esu šių pyragų prikepusi. Ir man jis pats skaniausias kol dar minkštas ir šiltutis. Patinka man, kad tešla šitam pyragui yra greitai užmaišoma, o ir kepa neilgai ir virtuvė visa kvepia. Na, o svarbiausia, kad jis veganiškas - be pieno, be miltų, be kiaušinių ir be baltų miltų.
1. Pirmiausia kukurūzų kruopas, pilno grūdo mitus, druską vanilę sumaišome viename dubenyje.
2. Kitame dubenyje sutriname šakute 3 bananus, įpilame aliejų, vandenį, 6 šaukštus ištirpinto medaus.
3. Į nedidelį dubenėlį įberiame šaukštelį sodos, užpilame šaukštu obuolių actu. Obuolių actu nugesintą ir užputojusią sodą supilame į dubenį su skystais produktais.
4. Dubenį su skystais produktais supilame į sausų produktų dubenį ir viską atsargiai išmaišome.
5. Gautą tešlą supilame į kepimo formą. Viršų papuošiame pjaustytu bananu, užpilame keliais šaukštais tirpinto medaus.
6. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 30-35 minutes.
7. Patarimas: Jei tešla gavosi tirštoka, įpilkite daugiau aliejaus ir vandens, kad gautųsi tirštos grietinės konsistencijos.
Ingredientai
- kukurūzų kruopos: 1 stiklinės
- pilno grūdo kvietiniai miltai: 1 stiklinės
- bananai: 4
- soda: 1 arbatinio šaukštelio
- obuolių actas: 1 valgomojo šaukšto
- rudas cukrus /medus /agavų sirupas: 8 valgomųjų šaukštų
- alyvuogių aliejus: 0,25 stiklinės
- šiltas vanduo: 0,25 stiklinės
- druska: žiupsnelio
- vanilė: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kukurūzų kruopas, pilno grūdo mitus, druską vanilę sumaišome viename dubenyje.
2. Kitame dubenyje sutriname šakute 3 bananus, įpilame aliejų, vandenį, 6 šaukštus ištirpinto medaus.
3. Į nedidelį dubenėlį įberiame šaukštelį sodos, užpilame šaukštu obuolių actu. Obuolių actu nugesintą ir užputojusią sodą supilame į dubenį su skystais produktais.
4. Dubenį su skystais produktais supilame į sausų produktų dubenį ir viską atsargiai išmaišome.
5. Gautą tešlą supilame į kepimo formą. Viršų papuošiame pjaustytu bananu, užpilame keliais šaukštais tirpinto medaus.
6. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 30-35 minutes.
7. Patarimas: Jei tešla gavosi tirštoka, įpilkite daugiau aliejaus ir vandens, kad gautųsi tirštos grietinės konsistencijos.
Raktažodžiai:
bananai, kukuruzai, pyragas, veganiskas pyragas, veganiska, obuoliu actas, vanile, kukuruzu kruopos
Greitas Obuolių pyragas
Skanusis močiutės obuolių pyragas
VEGANIŠKAS UŽKANDIS SU OBUOLIAIS
Trapus obuolių pyragas su karamele
Pilno grūdo cinamoniniai blynai
Pats puriausias tobulas mokyklins varškės apkepas
Grietininiai vafliai su cinamonu
Duonelė su karamelizuotais svogūnais, pomidorais ir rozmarinais
Naminis veganiškas baltasis šokoladas be glitimo
Greitas kefyro pyragas su šokoladu
Karališkas obuolių pyragas
Labai paprastas ir greitas pyragas su braškėmis
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
Kojos mirkomos obuolių acte, padės išgydyti keletą ligų!
Tirštas bananų kokteilis
Mielinės spurgos su džemu
Antienos arba vištienos krūtinėlės su garstyčių marinatu
Naminiai koldūnai
VOKIŠKA BULVIŲ MIŠRAINĖ
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Amerikietiški blynai
Tikras atradimas – Mielinė tešla per 10 minučių! Jums pavyks!
Traškūs - griežinėliais marinuoti agurkai su actu, svogūnais ir garstyčiomis