Virtiniai saldžiu varškės įdaru
Kategorija: Varškės patiekalai
Ingredientai
Tešlai:
- miltai: 2 stiklinių (~240 mililitrų)
- verdantis vanduo: 1 stiklinės
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
Įdarui:
- kepinių varškė: 250 gramų (arba paprasta gerai pertrinta varškė)
- cukraus pudra: 35 gramų
- manai: 1 valgomojo šaukšto
- kiaušinių tryniai: 1
- vanilinis cukrus: žiupsnelio
- druska: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vieną stiklinę miltų sumaišykite su druska bei užpilkite su stikline verdančio vandens, gerai permaišykite šaukštu, kol miltai sušlaps.
2. Tada supilkite likusios miltus bei maišykite šaukštu, kol tešla tiek pravės, kad eitų minkyti rankomis. Tešlą gerai išminkykite iki vientisumo.
3. Tuomet įdarui varškę išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska, manais ir kiaušinio tryniu.
4. Po to tešlą labai plonai iškočiokite bei išspauskite maždaug 10 centimetrų apskritimus.
5. Tada apskritimo centre dėkite įdarą bei užspauskite kraštus.
6. Virkite puode pasūdyto vandens maždaug 3-5 minutes, kai pakils nuo dugno arba garų puode maždaug 10 minučių. Skanaukite!
Panašūs receptai
ORKAITĖJE KEPTI VARŠKĖTUKAI SU GRIETINĖS KREMO KEPURE
Virtinukai su varške ir spirgučių padažu
Trupininis kakavinis varškės pyragas
Paprasti močiutės miltiniai virtiniai su varške
VARŠKINIAI SAUSAINIAI
Bananų duona su varške ir ananasais
BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
Nepaprastas varškės pyragas
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru
Receptas: varškės žagarėliai
Sernik - lenkiškas varškės pyragas su razinomis