Virtiniai saldžiu varškės įdaru
Kategorija: Varškės patiekalai

Ingredientai
Tešlai:
- miltai: 2 stiklinių (~240 mililitrų)
- verdantis vanduo: 1 stiklinės
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
Įdarui:
- kepinių varškė: 250 gramų (arba paprasta gerai pertrinta varškė)
- cukraus pudra: 35 gramų
- manai: 1 valgomojo šaukšto
- kiaušinių tryniai: 1
- vanilinis cukrus: žiupsnelio
- druska: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vieną stiklinę miltų sumaišykite su druska bei užpilkite su stikline verdančio vandens, gerai permaišykite šaukštu, kol miltai sušlaps.
2. Tada supilkite likusios miltus bei maišykite šaukštu, kol tešla tiek pravės, kad eitų minkyti rankomis. Tešlą gerai išminkykite iki vientisumo.
3. Tuomet įdarui varškę išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska, manais ir kiaušinio tryniu.
4. Po to tešlą labai plonai iškočiokite bei išspauskite maždaug 10 centimetrų apskritimus.
5. Tada apskritimo centre dėkite įdarą bei užspauskite kraštus.
6. Virkite puode pasūdyto vandens maždaug 3-5 minutes, kai pakils nuo dugno arba garų puode maždaug 10 minučių. Skanaukite!
Panašūs receptai

ORKAITĖJE KEPTI VARŠKĖTUKAI SU GRIETINĖS KREMO KEPURE

Virtinukai su varške ir spirgučių padažu

Trupininis kakavinis varškės pyragas

Paprasti močiutės miltiniai virtiniai su varške

VARŠKINIAI SAUSAINIAI

Bananų duona su varške ir ananasais

BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ

Nepaprastas varškės pyragas

Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru

Koldūnai su varškės ir bulvių įdaru

Receptas: varškės žagarėliai

Sernik - lenkiškas varškės pyragas su razinomis