Virtiniai saldžiu varškės įdaru

Kategorija: Varškės patiekalai


Virtiniai saldžiu varškės įdaru

Paskelbė:

Ingredientai

Tešlai:
  • miltai: 2 stiklinių (~240 mililitrų)
  • verdantis vanduo: 1 stiklinės
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
 Įdarui:
  • kepinių varškė: 250 gramų (arba paprasta gerai pertrinta varškė)
  • cukraus pudra: 35 gramų
  • manai: 1 valgomojo šaukšto
  • kiaušinių tryniai: 1
  • vanilinis cukrus: žiupsnelio
  • druska: žiupsnelio


Recepto paruošimas

1. Iš pradžių vieną stiklinę miltų sumaišykite su druska bei užpilkite su stikline verdančio vandens, gerai permaišykite šaukštu, kol miltai sušlaps.

2. Tada supilkite likusios miltus bei maišykite šaukštu, kol tešla tiek pravės, kad eitų minkyti rankomis. Tešlą gerai išminkykite iki vientisumo.

3. Tuomet įdarui varškę išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska, manais ir kiaušinio tryniu.

4. Po to tešlą labai plonai iškočiokite bei išspauskite maždaug 10 centimetrų apskritimus.

5. Tada apskritimo centre dėkite įdarą bei užspauskite kraštus.

6. Virkite puode pasūdyto vandens maždaug 3-5 minutes, kai pakils nuo dugno arba garų puode maždaug 10 minučių. Skanaukite!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook