Varškės spurgytės
Kategorija: Varškės patiekalai
Ingredientai
- trinta varškė: 250 gramų
- kiaušiniai: 2
- miltai: 200 gramų
- cukrus: 50 gramų
- grietinė: 50 gramų
- vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
- soda: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnio
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Visi nurodyti ingredientai privalo būti kambario temperatūros
2. Iš pradžių sudedame visus ingredientus į dubenį bei išmaišome šaukštu iki vientisos masės. Tada įdedame tešlą į konditerinį maišiuką (šitaip bus patogiau išspausti ją į kepimo formelės).
3. Tuomet įkaitiname spurgų su skylutę kepyklę (mano kepyklėlės foto žemiau), išspaudžiame tešlą į formeles bei kepame. Spurgas galite skanauti dar karštas arba atvėsinti bei papuošti šokoladinių ganašu ir spalvotais pabarstukais. Pasilepinam!
VARŠKĖS SPURGYTĖS SU SKYLUTE
Šokoladinės varškės spurgos, ruoštos su kepimo milteliais
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Keksiukai su mėlynemis ir baltuoju šokoladu
Veganiškos morkų spurgos keptos orkaitėje
Rosettes (rozetės) - traškūs ir saldūs sausainiai
Superinės spurgos su įdaru, nuo kurių visa jūsų šeima bus kaip be galvos
Spurgos be varškės
Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!
Spūrgos -minkštutėlės
Švelnus ir kreminis varškės ir bananų pyragas
Tikra romo boba - Mielinis velykų pyragas
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Purūs varškėčiai su bananais
Įdaryti riestainiai su varške
Nedidelis prancūziškas pyragėlis - kanelės
Trupininis rabarbarų pyragas su varške
Ispaniškos spurgos Churros
Pats puriausias tobulas mokyklins varškės apkepas
Trupininis kakavinis varškės pyragas
Kavos keksiukai
Varškės apkepas
Migdolų pyragas su uogiene
Labai skanios spurgos