VARŠKĖS SPURGYTĖS SU SKYLUTE
Kategorija: Varškės patiekalai / Desertai
- trinta varškė: 250 gramų
- kiaušiniai: 2
- miltai: 200 gramų
- cukrus: 50 gramų
- grietinė: 50 gramų
- vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
- soda: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnio
- Pastebėjimas: Visi nurodyti ingredientai privalo būti kambario temperatūros
- Iš pradžių sudedame visus ingredientus į dubenį bei išmaišome šaukštu iki vientisos masės. Tada įdedame tešlą į konditerinį maišiuką (šitaip bus patogiau išspausti ją į kepimo formelės).
- Tuomet įkaitiname spurgų su skylutę kepyklę (mano kepyklėlės foto žemiau), išspaudžiame tešlą į formeles bei kepame. Spurgas galite skanauti dar karštas arba atvėsinti bei papuošti šokoladinių ganašu ir spalvotais pabarstukais. Pasilepinam!
Labai skanios spurgos
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Mielinės spurgos su džemu
Kiaušinius dažome natūraliai
Orinukai (arba morengai)
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Raudonojo aksomo tortas
Gardžiosios mielinės spurgos
Šventėms – tortas „Snickers“
Velykinis „Napoleonas“
Tortas „Juodasis miškas“
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Spūrgos -minkštutėlės
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Kondensuoto pieno spurgos – ypač gardu
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
KOKTEILIS SU ŠOKOLADINIU KREMU
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Krafinai
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
NAMINIAI MACARONS