UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
Kategorija: Užkandžiai
- bemielės tešlos lapeliai: 3
- šviežios tigrinės krevetės: 6
- raudonosios paprikos: 0,5
- mėlynieji svogūnai: 0,5 nedidelio
- malta rūkyta paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
- džiovintas česnakas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- vyšniniai pomidorai: 6
- vytintas kiaulienos kumpis: 50 gramų
- pjaustytas kietasis sūris: 50 gramų
- druska
- malti juodieji pipirai
- aliejus: šlakelio
- Pirmiausia atšildome tešlos lapelius bei kiekvieną padaliname į 3-is dalis.
- Tuomet į dubenėlį sudedame smulkiai supjaustytas krevetes, smulkiais kubeliais - papriką, svogūną ir pomidorus. Suberiame rūkytą papriką, česnaką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, įpilame šlakelį aliejaus bei viską gerai išmaišome.
- Tada ant tešlos lapelių išdėliojame paruoštą krevečių įdarą, vytinto kumpio griežinėlius bei sūrį.
- Galiausiai kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes. Skanaujame!
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
Skrebučiai su krevetėmis
KREVEČIŲ UŽKANDIS
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
Rūkyto kumpio suktinukai
Makaronai su krevetėmis ir žalumynais
Azijietiški makaronai su krevetėmis
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
ŽEMAIČIŲ BLYNAI KEPTI ORKAITĖJE
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
Šiltos daržovių salotos su krevetėmis
Sotus avienos ragu
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
Jautienos salotos su marinuotų agurkų padažu
Karšta silkių užkandėlė
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA