Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu

Kategorija: Užkandžiai


Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu

Paskelbė:
22 Gruodžio 2019
Tikriausiai internete galima rasti daugybe karštų sumuštinių su tunu receptu. Bet prisipažinsiu, kad su šiais ingredientais man labiausiai patinka. Po daug bandymų, vis grįžtu prie šio varianto, nes jis labai mūsų šeimai patinka.

  • batonas: 15 riekelių
  • konservuotas tunas savo sultyse: 120 gramų
  • konservuotos pupelės: 240 gramų (naudoju 4 rūšių pupelių mišinį)
  • konservuoti kukurūzai: 140 gramų
  • mėlynieji svogūnai: 0,5
  • raudonosios paprikos: 0,5
  • marinuoti agurkai: 2
  • tarkuotas fermentinis sūris: 60 gramų
  • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  1. Iš pradžių į dubenį sudedame nusunktą tuną, suberiame pupeles, kukurūzus, smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, papriką, agurkus ir sutarkuotą sūrį.
  2. Tuomet dedame majonezą, šiek tiek druskos, pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome.
  3. Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi.
  4. Išdėliojame batono riekeles, o ant viršaus uždedame pasiruošto įdaro.
  5. Kepame iki 185 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaujame!
  6. Pastebėjimas: Paruošto įdaro gaunasi ganėtinai daug ir nuo batono riekelių dydžio priklausys, kiek išvis sumuštinių pavyks pagaminti.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: