Skanūs orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu, daržovėmis ir sūriu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- batonas: 15 riekelių
- konservuotas tunas savo sultyse: 120 gramų
- konservuotos pupelės: 240 gramų (naudoju 4 rūšių pupelių mišinį)
- konservuoti kukurūzai: 140 gramų
- mėlynieji svogūnai: 0,5
- raudonosios paprikos: 0,5
- marinuoti agurkai: 2
- tarkuotas fermentinis sūris: 60 gramų
- majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
- druska
- malti juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į dubenį sudedame nusunktą tuną, suberiame pupeles, kukurūzus, smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, papriką, agurkus ir sutarkuotą sūrį.
2. Tuomet dedame majonezą, šiek tiek druskos, pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome.
3. Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi.
4. Išdėliojame batono riekeles, o ant viršaus uždedame pasiruošto įdaro.
5. Kepame iki 185 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaujame!
Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu
UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
Užkepti nachos čipsai orkaitėje su faršu ir sūriu
Karšti sumuštiniai su sūriu
Karšti sumuštiniai kitaip su daktariška dešra ir sūriu orkaitėje
SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Greitai paruošiami užkandiniai krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
Nacho su malta jautiena, pupelėmis, kukurūzais, jalapenais ir sūriu
Sumuštiniai su burokėlių - raudonųjų pupelių užtepėle
Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai
Sūrio skrebučiai
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
Bruchetta - brusketos su tuno užtepėle ir prancūzišku batonu
Gimtadienio vaišės, užkandžiai - stalas suaugusiems
Sluoksniuotos tešlos užkandis su tunu ir daržovėmis
Žaliosios šparaginės pupelės su grietinėle
Karšti sumuštiniai su varškės sūriu
Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle
Moliūgų traškučiai - čipsai
KEPTAS SUMUŠTINIS SU TUNU IR SŪRIU
Havajietiški sumuštiniai
Karšti sumuštiniai su kiaušiniais
Lobio sriuba - gruziniškas pupelių užkandis su kalendra ir svogūnais