KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI

Kategorija: Užkandžiai


KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • pievagrybiai: 10 didesnių (naudoti rudieji)
    • virtos krevetės: 180 gramų
    • kreminis sūris: 100 gramų (naudotas su žolelėmis bei česnaku)
    • džiūvėsėliai: 1 valgomojo šaukšto
    • rūkytos paprikos milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti pipirai
  1. Iš pradžių pievagrybius nuvalykite bei pašalinkite kotelius.
  2. Tuomet dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, krevetes, rūkytą papriką, druską ir pipirus. Pasigamintu įdaru prikimškite grybus. Pabarstykite ant viršaus džiuvėsėlių.
  3. Tada dėkite į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi bei kiškite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 10 minučių. Iškepusius užkandukus dėkite ant popierinės servetėlės, kad sugertu visą skystį. Skanaukite!
  4. Pastebėjimas: Nuostabus užkandis vakarojant su draugėmis prie taurės vyno. Krevetes galima keisti krabų lazdelėmis.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: