KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kategorija: Užkandžiai
- pievagrybiai: 10 didesnių (naudoti rudieji)
- virtos krevetės: 180 gramų
- kreminis sūris: 100 gramų (naudotas su žolelėmis bei česnaku)
- džiūvėsėliai: 1 valgomojo šaukšto
- rūkytos paprikos milteliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- druska
- malti pipirai
- Iš pradžių pievagrybius nuvalykite bei pašalinkite kotelius.
- Tuomet dubenėlyje sumaišykite kreminį sūrį, krevetes, rūkytą papriką, druską ir pipirus. Pasigamintu įdaru prikimškite grybus. Pabarstykite ant viršaus džiuvėsėlių.
- Tada dėkite į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi bei kiškite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 10 minučių. Iškepusius užkandukus dėkite ant popierinės servetėlės, kad sugertu visą skystį. Skanaukite!
- Pastebėjimas: Nuostabus užkandis vakarojant su draugėmis prie taurės vyno. Krevetes galima keisti krabų lazdelėmis.
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
SALOTOS SU AVOKADU IR KRABŲ LAZDELĖMIS
BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
SILKE IR DARŽOVĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
Kūčioms ir ne tik: silke ir daržovėmis įdaryti pievagrybiai
UŽKANDĖLĖ SU KREVETĖMIS
Keptų krabų lazdelių mišrainė
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Lietiniai su krabų lazdelėmis maloniai nustebino skoniu
Skrebučiai su krevetėmis
Azijietiški makaronai su krevetėmis
Špinatų grybų salotos su riešutais
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
Sūrio spurgos su jalapenu
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KREVETĖS TEŠLOJE (A LA GABARDINA BŪDU)
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Šniceliai su balta duona ir padažu