Lašišų krepšeliai su varške
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
INGREDIENTAI
- Lašiša 300 g rūkytų lašišų filė
- Varškės sūris 300 g riebaus
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos sulčių
- Grietinėlė 100 ml plakamosios
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį šviežiai maltų
- Žalumynai (užkandėlei papuošti) 1 arbat. š.
KAIP GAMINTI
1. Lašišų filė supjaustykite pailgomis juostelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis.
2. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Tada labai atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.
3. Kiekvieną lašišų juostelę susukite į norimos formos krepšelį, į vidų krėskite paruošto varškės kremo.
4. Paruoštus suktinukus bent valandai padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
5. Tiekite papuošusi krapų šakelėmis ir kitais žalumynais. Skanu valgyti su baltos duonos skrebučiais.
Pagaminsite per 15 min. (neskaičiuojant šaldymo laiko).
2. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Tada labai atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.
3. Kiekvieną lašišų juostelę susukite į norimos formos krepšelį, į vidų krėskite paruošto varškės kremo.
4. Paruoštus suktinukus bent valandai padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
5. Tiekite papuošusi krapų šakelėmis ir kitais žalumynais. Skanu valgyti su baltos duonos skrebučiais.
Pagaminsite per 15 min. (neskaičiuojant šaldymo laiko).
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Obuolių desertas
Tortas „Raffaello“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šokoladiniai putėsiai
Maskarponės putėsiai su braškėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
Pyragas su maskarpone
Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai
Pikantiškas paštetas su figom
Šventėms – tortas „Snickers“
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
Salotos su kepta kalakutiena
Itin purus varškės apkepas
Kiaušinienė su duonos skrebučiais
Sriuba su lašišomis
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Latviškas juodos duonos desertas