Trinta vištienos sriuba

Kategorija: Sriubos


Trinta vištienos sriuba

Paskelbė:
03 Balandžio 2019
Jums reikės
apie 1.5litro
Viščiukų krūtinėlė, 
apie 300g pjaustytų pievagrybių, 
6 šaukštai konservuotų kukurūzų, 
svogūnas,
4 skiltelės česnako, 
stiklinėliesos grietinėlės, 
apie 100g.sviesto, 
šaukštelis paukštienos prieskonių mišinio, 
druskos ir pipirų


Paruošimas

Vištieną, svogūną ir pievagrybius supjaustyti grežinėliais, nusunkti kukurūzus,puode išlydyti sviestą,sudėti kapotą česnaką, įberti prieskonių,druskos,pipirų,maišydami trumpai pakepinkite. Sudėkite į puodą vištieną, svogūną, pievagrybius ir kukurūzus. Maišydami troškinkite apie 10 min., kol vištiena išvirs. Nukelkite puodą nuo ugnies kad atvėstų, atidėkite keletą vištienos gabalėlių. Troškinį sutrinti trintuvu iki vientisos masės, įpilti apie 500 ml virinto vandens. Puodą su sriuba užvirinkite, sumažinkite ugnį ir įmaišykite grietinėlę, pasūdykite. Šiltą sriubą pilkite į dubenėlius, pabarstykite kapotais krapais, ant viršaus sudėkite likusią vištieną.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: