Trinta vištienos sriuba
Kategorija: Sriubos
Jums reikės
apie 1.5litro
Viščiukų krūtinėlė,
apie 300g pjaustytų pievagrybių,
6 šaukštai konservuotų kukurūzų,
svogūnas,
4 skiltelės česnako,
stiklinėliesos grietinėlės,
apie 100g.sviesto,
šaukštelis paukštienos prieskonių mišinio,
druskos ir pipirų
Paruošimas
Vištieną, svogūną ir pievagrybius supjaustyti grežinėliais, nusunkti kukurūzus,puode išlydyti sviestą,sudėti kapotą česnaką, įberti prieskonių,druskos,pipirų,maišydami trumpai pakepinkite. Sudėkite į puodą vištieną, svogūną, pievagrybius ir kukurūzus. Maišydami troškinkite apie 10 min., kol vištiena išvirs. Nukelkite puodą nuo ugnies kad atvėstų, atidėkite keletą vištienos gabalėlių. Troškinį sutrinti trintuvu iki vientisos masės, įpilti apie 500 ml virinto vandens. Puodą su sriuba užvirinkite, sumažinkite ugnį ir įmaišykite grietinėlę, pasūdykite. Šiltą sriubą pilkite į dubenėlius, pabarstykite kapotais krapais, ant viršaus sudėkite likusią vištieną.
Neapolietiška trinta kukurūzų sriuba
Šventėms – tortas „Snickers“
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Jautienos befstrogenas
Daržovių pyragas
Keptų krabų lazdelių mišrainė
Prancūziška svogūnų sriuba
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Vištiena su imbieru ir medumi
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
RINTA MOLIŪGŲ SRIUBA
Kiaušinius dažome natūraliai
Vištiena su kariu
Sriuba su lašišomis
Pikantiškas vištienos troškinys
Lazanija su vištiena
Baklažanų apkepas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Raudonojo aksomo tortas
Česnakinis padažas picai, kebabams ar sumuštiniams
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Kukurūzų ir krabų lazdelių mišrainė