TRINTA MOLIŪGŲ IR VIŠTIENOS SRIUBA

Paskelbė:
27 Kovo 2019
vištienos krūtinėlės: 0,5 (tinka ir kalakutienos krūtinėlė)
moliūgo ("Butternut squesh"): 0,5
morkų: 1
česnako: 2-3 skiltelių
druskos
juodųjų pipirų
vištienos prieskonių
petražolių
grietinėlės (patiekimui)
Iš pradžių vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais bei vištienos prieskoniais. Apkepkite ant trupučio aliejaus, prieš pabaigą įspauskite česnako skilteles.
Tuomet morkas bei moliūgą supjaustykite kubeliais ir apvirkite sūdytame vandenyje. Po maždaug 5 minučių sudėkite keptus vištienos gabaliukus bei dar šiek tiek pavirkite, kol daržovės suminkštės.
Po to sutrinkite sriubą blenderiu, pagardinkite pagal savo skonį druska, pipirais ir petražolėmis. Patiekite su šlakeliu grietinėlės. Dar labai tinka skrudinti batono gabaliukai. Mėgaukitės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно