Vengriška grybienė su pienu ir sojų padažu

Kategorija: Sriubos / Grybų patiekalai


Vengriška grybienė su pienu ir sojų padažu

Paskelbė:
14 Lapkričio 2023

Ingredientai

  • sviestas: 4 šaukštų
  • svogūnai: 1 (didelio)
  • grybai: 500 gramų
  • paprikos milteliai: 1 šaukšto
  • miltai: 3 šaukštų
  • sultinys: 3 stiklinių
  • sojų padažas: 3 šaukštų
  • pienas: 1 stiklinės
  • smulkinti krapai: 1 šaukšto
  • citrinos sultys: 1 šaukšto
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Pradžioje giliame puode išlydome sviestą, suberiame susmulkintus svogūnus, grybus bei maišydamos kepiname, kol suminkštės. Užtruks maždaug 10 minučių.

2. Tuomet suberkite miltus bei paprikos miltelius. Maišydami kepiname dar apie 2–3 minutes.

3. Tada supilame sultinį, sojų padažą, pieną bei užvirinę sumažiname liepsną, paverdame kelias minutes.

4. Po to sudedame susmulkintus krapus, citrinos sultis, druską bei pipirus. Išmaišome.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: