Vengriška grybienė su pienu ir sojų padažu
Kategorija: Sriubos / Grybų patiekalai
Ingredientai
- sviestas: 4 šaukštų
- svogūnai: 1 (didelio)
- grybai: 500 gramų
- paprikos milteliai: 1 šaukšto
- miltai: 3 šaukštų
- sultinys: 3 stiklinių
- sojų padažas: 3 šaukštų
- pienas: 1 stiklinės
- smulkinti krapai: 1 šaukšto
- citrinos sultys: 1 šaukšto
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Pradžioje giliame puode išlydome sviestą, suberiame susmulkintus svogūnus, grybus bei maišydamos kepiname, kol suminkštės. Užtruks maždaug 10 minučių.
2. Tuomet suberkite miltus bei paprikos miltelius. Maišydami kepiname dar apie 2–3 minutes.
3. Tada supilame sultinį, sojų padažą, pieną bei užvirinę sumažiname liepsną, paverdame kelias minutes.
4. Po to sudedame susmulkintus krapus, citrinos sultis, druską bei pipirus. Išmaišome.
Kreminė šaldytų baravykų sriuba su grietinėle
ŽUVIES SRIUBA
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
GRYBŲ PADAŽAS MĖSAI
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
Džiovintų grybų užtepėlė - paštetas
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Burokėlių lapų sriuba
LAŠIŠOS SRIUBA SU DARŽOVĖMIS IR GRIETINĖLE
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Šviežių grybų troškinys su morkomis
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
Bulvių pyragas su grybais
Tiršta brokolių ir sūrio sriuba
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
Pastitsio - graikiška lazanija iš makaronų su grybais ir jautiena
Kreminė vištiena su grybais
Keptuvėje kepti grybai su grietine ir bulvėmis
Veganiška trinta sviestinių moliūgų sriuba su lęšiais ir kokosų pienu
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
DARŽOVIŲ SRIUBA SU KRUOPOMIS