Kreminė šaldytų baravykų sriuba su grietinėle
Kategorija: Grybų patiekalai / Sriubos
Ingredientai
- šaldyti baravykai: 600 gramų
- svogūnai: 2
- česnakas: 3 skiltelių
- sviestas: 4 valgomųjų šaukštų
- krapai: 2 valgomųjų šaukštų
- paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
- čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
- džiovinti baravykų milteliai: 1 valgomojo šaukšto (nėra būtina)
- citrinos sultys: šlakelio
- sultinys: 500 mililitrų
- sojų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
- grietinėlė: 200 mililitrų
- miltai: 3 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia puode ištirpinkite sviestą ir apkepinkite susmulkintus svogūnus bei česnakus.
2. Tuomet sudėkite nuplautus baravykus ir kepinkite maždaug 8 minutes.
3. Po to suberkite prieskonius ir išmaišykite.
4. Pilkite sultinį, sojų padažą, virkite dar apie 5 minutes. Įpilkite citrinos sultis.
5. Tuomet miltus sumaišykit su grietinėle ir supilkite į sriubą. Virkite dar maždaug 5 minutes.
6. Galiausiai patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.
7. Sriuba gaunasi tiršta, labai ją skanu valgyti su tarkuotu kietuoju sūriu, pvz. parmezanu. Taip pat labai tinka skrudintos duonos gabaliukai arba džiūvėsėliai. Skanaus!
Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Pievagrybių sriuba su makaronais ir grietinėle
Baravykų sriuba
čili sriuba / troškinys su faršu
Trinta tiršta avinžirnių sriuba su daržovėmis
Trinta pievagrybių sriuba su grietinėle
Baravykų - grybų sriuba su bulvėmis
Šiupininė sriuba
Beatos raugintų kopūstų sriuba
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
Kreminė miško grybų sriuba
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
RYŽIŲ SRIUBA SU KREVETĖMIS IR GRYBAIS
Trinta smidrų sriuba
Baravykai marinuoti savo sultyse
Tom Yum sriuba su vištiena ir krevetėmis
Prancūziška svogūnų sriuba
Veganiška kreminė brokolių sriuba su bulvėmis ir morkomis
Brokolių sriuba su kreminiu sūriu
Aštri jūros gėrybių sriuba
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
Pomidorinė kopūstų sriuba su vištiena
Greitai pagaminama veganiška kreminė žiedinių kopūstų ir obuolių sriuba