TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • raudonosios paprikos: 1 (vid. dydžio)
    • konservuoti pomidorai savo sultyse be odelių: 600 gramų
    • svogūnai: 2 (vid. dydžio)
    • česnakas: 3 skiltelių
    • pomidorų pasta: 3 valgomųjų šaukštų
    • vištienos sultinys: 500 mililitrų (arba daržovių sultinys)
    • rūkyta paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • alyvuogių aliejus (kepimui)
    • druska
    • pipirai
    • rudas cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • baziliko lapeliai: 1 saujos
    • fetos sūris
    • grietinėlė: šlakelio
  1. Iš pradžių ant grill keptuvės arba orkaitėje su šlakeliu aliejaus apkepame supjaustytą papriką, kol dailiai apskrus. Tada dideliame puode ant alyvuogių aliejaus pakepiname supjaustytą svogūną bei česnaką, kol suminkštės. Pagardiname druska ir pipirais.
  2. Tuomet sudedame trintus pomidorus, keptą papriką, pomidorų pastą, bazilikų lapelius ir rudąjį cukrų bei viską patroškiname maždaug 5-7 minutes. Supilame pasiruoštą sultinį, sumažiname ugnį bei leidžiame sriubai virti maždaug pusvalandį, jei dar norisi įberiame druskos ir pipirų.
  3. Galiausiai puodą nukeliame nuo ugnies bei sutriname elektriniu trintuvu arba virtuvės kombainu. Paskaniname šlakeliu grietinėlės, fetos sūriu ir šviežiu baziliku. Mėgaujamės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно