Vištienos mišrainė su razinomis
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- keptos vištienos krūtinėlės be odos: 1 (~400 gramų)
- saliero stiebai: 2-3
- nuo žievelių išvalyti, skaldyti migdolai: 2 valgomųjų šaukštų
- džiovintos spanguolės: 1 valgomojo šaukšto (neprivaloma)
- razinos: 1 valgomojo šaukšto (arba 100 gramų šviežių vynuogių)
- majonezas: ~3 valgomųjų šaukštų
- druska: žiupsnelio (neprivaloma)
- malti pipirai: ketvirtadalio šaukštelio (neprivaloma)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištieną atskirkite nuo kaulų, pašalinkite odą.
2. Mėsą supjaustykite maždaug 2 centimetrų kubeliais.
3. Tuomet salierų kotus supjaustykite maždaug 3 milimetrų pusžiedžiais.
4. Tada visus produktus sumaišykite dubenyje. Labai gardu valgyti su ruginės duonos riekele. Skanaukite!
Raktažodžiai:
vistienos krutinele, vistiena, misraine, salieras, migdolai, apnguoles, razinos, majonezas, druska, pipirai
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
Sluoksniotos tešlos kąsniukai su vištiena
ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
Antienos arba vištienos krūtinėlės su garstyčių marinatu
Soti mišrainė su vištienos skrandukais / skilveliais
VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ
KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS
ARBŪZŲ KOKTEILIS
Neparodiai gardžios rūkytos vištienos krūtinėlės ir brokolių mišrainė
Kiaušinių mišrainė su kalakutienos kumpiu
Kiaušinių mišrainė su kalakutienos kumpiu
Marinuoti salierų stiebai
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
KINIŠKOS VIŠTIENOS SALOTOS
Įdarytas kalmaras su vištiena, sūriu ir kiaušiniu
RAW pienių lapų salotos su braškėmis ir špinatais
KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Traškios vištienos juostelės džiūvėsėliuose, keptos orkaitėje
Salierų stiebų ir obuolių salotos prie antienos ar paukštienos