Karštai rūkytos žuvies mišrainė su ryžiais ir agurkais

Kategorija: Salotos, mišrainės


Karštai rūkytos žuvies mišrainė su ryžiais ir agurkais

Paskelbė:
12 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • karštai rūkyta žuvis: 300 gramų
  • švieži agurkai: 200-240 gramų
  • virti ryžiai: 120 gramų (1 stiklinės)
  • žali svogūno laiškai: 4-5
  • majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
  • šviežiai malti pipirai: žiupsnelio
  • konservuoti kukurūzai: pagal skonį (nėra būtina)



Recepto paruošimas

1. Pradėkite nuo žuvies – nulupkite jos skurą, atskirkite mėsą nuo kaulų.

2. Žuvį susmulkinkite pirštais į mažus gabalėlius.

3. Jei agurkai padengti vašku ar storu žievele, nuskuskite ją.

4. Sutarkuokite agurkus stambios burokų tarkos pagalba, kad išsaugotumėte jų traškumą.

5. Smulkiai supjaustykite žalius svogūno laiškus.

6. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į didelį dubenį.

7. Į dubenį įdėkite majonezą ir švelniai, bet kruopščiai viską išmaišykite, kad visi ingredientai būtų tolygiai pasiskirstę.

8. Pabarstykite šviežiai maltais pipirais pagal skonį ir įdėkite konservuotų kukurūzų, jei juos naudosite.

9. Patiekite iškart arba leiskite mišrainei šiek tiek pastovėti šaldytuve, kad skoniai susimaišytų. Skanaus!

10. Santrauka: „Karštai rūkytos žuvies mišrainė su ryžiais ir agurkais“ yra greitai paruošiamas, sveikas ir maistingas patiekalas, tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Šis patiekalas, kurio pagrindą sudaro baltyminga rūkyta žuvis, gaivūs agurkai ir sotesni ryžiai, yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško sveiko ir skanaus maisto.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: