Silkės ir grybų mišrainė
Kategorija: Salotos, mišrainės
Produktai:
- 2 sūdytos ar rūkytos silkės arba silkių filė
- 200 g sūdytų grybų
- 200 g pievagrybių
- 400 g pomidorų
- 2 svogūnai
- 2 kiaušiniai
- 1 marinuotas agurkas
- stiklinė grietinės ar majonezo
- 2 šaukštai varškės
- Susmulkiname grybus, pievagrybius, pomidorus, agurką ir svogūnus. Skystį, išsiskyrusį po pomidorų ir marinuoto agurko pjaustymo, persipilame į dubenėlį. Pievagrybius pakepame.
- Kiaušinius kietai išverdame ir nulupame. Vieną puselę supjaustome griežinėliais, o likusius sukapojame.
- Išdarytas ir išmirkytas silkes ar jų filė supjaustome siauromis juostelėmis.
- Pasiruošiame padažą. Grietinę ar majonezą sumaišome su ištrinta varške ir pomidorų bei marinuoto agurko skysčiu.
- Galiausiai visus produktus gerai išmaišome ir patiekiame salotinėje.
Raktažodžiai:
grietinė, grybai, kiaušiniai, majonezas, marinuoti agurkai, pievagrybiai, pomidorai, silkės file, svogūnai, varškė, silke, silke su pievagrybiais, silkes misraine
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Troškinti silkių suktinukai
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Su bulvėmis kepta silkės filė
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Grybų salotos su silke
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru
Mėsainis Insanity
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Mišrainė su rūkyta menke
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Baklažanų apkepas
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Naminiai virtinukai su grybais
Vokiški silkės suktinukai
Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė