Keptų krabų lazdelių mišrainė
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- 60g Majonezo
- 15g Česnakų
- 300g Pievagrybių
- 100g Krabų lazdelių
- 70g Parmezano sūrio
- 100g Porų
Gaminimas
- Pirmiausia nusiplauname porą bei pievagrybius.
- Supjaustome porą grėžinėliais, kuo stambiau pievagrybius bei krabų lazdeles.
- Į įkaitintą keptuvę dedam išspaustą česnaką, suberiame krabų lazdeles, porą bei pievagrybius, pakepame 3-5min ant didesnės ugnies.
- Prieš patiekiant, uždėti majonezo pagal skonį ir skanaus!
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KRABŲ LAZDELIŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ) SU POMIDORU
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Kukurūzų ir krabų lazdelių mišrainė
KRABŲ LAZDELIŲ BLYNAI
įdarytos krabų lazdelės
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
Krabų lazdelių ir sūrio mini rožytės
Dieviškai skani krabų mišrainė su paprika ir žalumynais
Krabų mišrainė su pomidorais ir sūriu
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
SALOTOS SU AVOKADU IR KRABŲ LAZDELĖMIS
Trinta vištienos sriuba
Netradiciniai kotletai su garstyčių padažu
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
JAUTIENOS STEIKAS SU KEPTU KIAUŠINIU IR AŠTRIU PADAŽU
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
TRAŠKIOS MOZZARELLA SŪRIO LAZDELĖS
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)