Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais

Kategorija: Salotų, mišrainių receptai


Mišrainė su rūkyta vištiena, pievagrybiais ir ananasais

Paskelbė:
Kartais norisi pasigaminti, taip paprastai, bet labai skaniai. Šį kartą mano labai pamilta rūkytos vištienos mišrainė su pievagrybiais ir ananasais. Pagaminimas labai paprastas, tačiau skonis tikrai pranoksta visus pirminius išsikeltus lūkesčius. Einame gaminti kartu! :)



Ingredientai



  • 3 rūkyti vištienos ketvirčiai;
  • 400 g konservuotų pievagrybių;
  • 300 g konservuotų ananasų;
  • 1 poras;
  • Majonezo, pagal poreikį;
  • Pundelis laiškinių česnakų.

Recepto paruošimas



1. Rūkytą vištieną supjaustome gabalėliais.
2. Tada pievagrybius perpjauname per pusę.
3. Tuomet ananasus pjaustome kubeliais, o porą žiedais.
4. Mišrainę sumaišome su mėgstamu majonezu.
5. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais. Patiekiame ir skanaujame!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook