Karštas špinatų ir artišokų padažas
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
50g Majonezo
50g Grietinės (30%)
50g Mozarella sūrio
10g Česnakų
200g Špinatų
50g Parmezano sūrio
0.5vnt. Čili pipirų
100g Tepamų sūrelių
200g Artišokų (virtų)
Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.
Gaminimas
Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.
VISO: 1233 kcal, 44g angliavandenių, 54g baltymų, 96g riebalų, 188mg cholesterolio.
50g Majonezo
50g Grietinės (30%)
50g Mozarella sūrio
10g Česnakų
200g Špinatų
50g Parmezano sūrio
0.5vnt. Čili pipirų
100g Tepamų sūrelių
200g Artišokų (virtų)
Šis špinatų ir artišokų padažas vartojamas kaip dažomasis padažas, t.y. su įvairiais sūriais sausainiais, virtomis ar keptomis daržovėmis ir pan.
Gaminimas
Visus reikalingus produktus susmulkiname, sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę ar mikrobangų krosnelę ir pakepame apie 10 minučių (kol visas sūris išsilydys).
Patiekiame su traškučiais ar mėgstamais sūriais sausainiais.
VISO: 1233 kcal, 44g angliavandenių, 54g baltymų, 96g riebalų, 188mg cholesterolio.
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Aštri topinambų sriuba
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Lazanija su vištiena
Pupelių ir česnakų padažas
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Kesadilijos su žaliosiomis paprikomis
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Vištienos ir salierų salotos
Avokade keptas kiaušinis
Čili sriuba su faršu
Baravykų sriuba
Aštri daržovių sriuba
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Mėsainis Insanity
Trinta morkų sriuba
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Lęšių sriuba