Krapų padažas žuviai
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
200g Majonezo
0.25 arb. š. Druskos
30ml Citrinos sulčių
1 valg. š. Krapų
Šis krapų padažas yra vienas paprasčiausių, bet labai gardus ir tinkantis prie žuvies ir jos patiekalų.
Gaminimas
Visus produktus gerai išmaišyti elektriniame maišiklyje ir valandai palikti šaldytuve, kad įsigertų krapų aromatas.
Padažas patiekiamas šaltas.
VISO: 1258 kcal, 9g angliavandenių, 6g baltymų, 134g riebalų, 200mg cholesterolio.
200g Majonezo
0.25 arb. š. Druskos
30ml Citrinos sulčių
1 valg. š. Krapų
Šis krapų padažas yra vienas paprasčiausių, bet labai gardus ir tinkantis prie žuvies ir jos patiekalų.
Gaminimas
Visus produktus gerai išmaišyti elektriniame maišiklyje ir valandai palikti šaldytuve, kad įsigertų krapų aromatas.
Padažas patiekiamas šaltas.
VISO: 1258 kcal, 9g angliavandenių, 6g baltymų, 134g riebalų, 200mg cholesterolio.
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Kepta višta „Citrina“
Vegetariška Korma
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Mėsainis Insanity
Olandiški vaikų blynai
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Lazanija su vištiena
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
Avokade keptas kiaušinis
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Trinta morkų sriuba
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Bulvių plokštainis su mėsos faršu (kugelis)
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS