Picos padažas - man pats nerealiausias (tinka ir kebabams)
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
Ingredientai
- šaltibarščių kefyras: 0,5 litto
- majonezas su krapai: 1 mažo indelio (~260 mililitrų)
- pomidorų padažas: 6 šaukštų (geriausia pikantiškas)
- džiovintas raudonėlis, bazilikas, mairūnas: po nepilną šaukštelį (arba picos prieskonių mišinys)
- juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių žolinius prieskonius užpilame su karštu vandeniu bei palaikome, kol išbrinks ir atvės.
2. Tuomet kitus ingredientus sumaišome atskirame inde, o po to įmaišome ir išbrinkusius prieskonius;
3. Prieš naudodamos šį padažiuką uždengusios maistine plėvele bent 60 minučių palaikome šaldytuve. Skanaujame!
Picos padažas - man pats nerealiausias (tinka ir kebabams)
LENGVAS PICOS PADAŽAS
Raudonasis picos pado padažas
Raudonas picos padažas
Česnakinis picos padažas
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
Padažas: Gvakamolė
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Mėsainių padažas su kramelizuotais svogūnais
Tartar padažas
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Curry padažas
Pikantiškas majonezo, medaus ir agurkų padažas
Aštriai pikantiškas slyvų pagardas
Baltas padažas su grietine prie mėsos arba kotletams
ČESNAKINIS MAJONEZO PADAŽAS
Granatų užpilas - padažas salotoms
Granatų užpilas
Ravioli padažas iš sviesto
Naminiai taco prieskoniai
Česnakinis padažas salotoms su majonezu ir grietine
KARŠTAS PADAŽAS PRIE VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS
Olandiškas padažas