Padažas su kaparėliais ir alyvuogėmis
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai
INGREDIENTAI
- Majonezas 200 g
- Kaparėliai 50 g
- Alyvuogės 50 g žaliosios
- Česnakai 2 skiltelės
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. sulčių
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti, pagal skonį
KAIP GAMINTI
1. Kaparėlius ir alyvuoges susmulkinkite, česnaką sutrinkite.
2. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite citrinos sultimis, druska bei pipirais. Tinka su mėsos, daržovių patiekalais.
2. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite citrinos sultimis, druska bei pipirais. Tinka su mėsos, daržovių patiekalais.
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Lašiša su ypatingu pagardu
Alyvuogių užkandėlė
KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
ČESNAKINIS PADAŽAS SALOTOMS IR NE TIK
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Įdaryti kiaušiniai
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Pica su mocarela ir pomidorais
PIEVAGRYBIŲ PADAŽAS
SILKĖS UŽKANDIS SU KIAUŠINIU
Makaronų apkepas su daržovėmis
TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
KEPTŲ DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS SALOTOS SU MAKARONAIS
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Pica su voveraitėmis
Klasikinis medaus tortas
Lietinių kąsneliai su lašišomis
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA