Vokiečių vištienos šnicelis

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Vokiečių vištienos šnicelis

Paskelbė:

 Vokiečių vištienos šnicelis yra viena iš populiariausių Vokietijos virtuvės patiekalų, pasižyminti ne tik nuostabiu skoniu, bet ir traškia plutele. Tai puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Patiekalo pagrindas yra vištienos krūtinėlė, apvoliota miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, o vėliau kepta iki auksinės spalvos. Paprasta, bet tikrai skanu! 


Ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė (supjaustyta plonais, apie 1 cm storio gabalėliais)
  • Kiaušiniai (2-3 vnt.)
  • Džiūvėsėliai (apie 100 g)
  • Miltai (apie 100 g)
  • Druska ir pipirai (pagal skonį)
  • Aliejus kepimui (pakankamas, kad apsemtų šnicelius keptuvėje)


Gaminimo eiga:

  • Vištienos krūtinėlę pagardinkite druska ir pipirais.
  • Pirmiausia apvoliokite miltuose, po to kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose.
  • Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
  • Prieš patiekiant, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.