Traškus vištienos kepsnys
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Reikės: 4 vištienos krūtinėlės,
apie 10 šaukštų miltų,
2 kiaušiniai,
džiuvėsėlių apvoliojimui
pipirai,
druska,
aliejus kepimui.
Krūtinėlę ištriname druska, pipirais ir leidžiame pasimarinuoti kelias minutes. Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Krūtinėlę apvoliojame miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose. Dedame į keptuvę su aliejumi ir kepame, kol mėsa iškeps. Jei norite storesnio apvalkalo, tada prieš dedant į keptuvę dar kartą apvoliojame miltuose, kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Aš po 1 kartą tik, bet užteko ir buvo traškus paviršius. Galite apkepti keptuvėje ir baigti kepti orkaitėje. „Samčio užrašai“
apie 10 šaukštų miltų,
2 kiaušiniai,
džiuvėsėlių apvoliojimui
pipirai,
druska,
aliejus kepimui.
Krūtinėlę ištriname druska, pipirais ir leidžiame pasimarinuoti kelias minutes. Kiaušinius išplakame su trupučiu druskos. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Krūtinėlę apvoliojame miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiuvėsėliuose. Dedame į keptuvę su aliejumi ir kepame, kol mėsa iškeps. Jei norite storesnio apvalkalo, tada prieš dedant į keptuvę dar kartą apvoliojame miltuose, kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Aš po 1 kartą tik, bet užteko ir buvo traškus paviršius. Galite apkepti keptuvėje ir baigti kepti orkaitėje. „Samčio užrašai“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
KIAULIENOS KEPSNYS SU SVOGŪNŲ PADAŽU
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
VIŠTIENOS KEPSNYS SU GRYBŲ (PIEVAGRYBIŲ) PADAŽU
tortilija su kalakutiena ir troškintais kopūstais
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
KIAULIENOS KEPSNYS SU SALDŽIARŪGŠČIŲ DARŽOVIŲ GARNYRU
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
ČIČINSKO KEPSNYS (IŠ KIAULIENOS FARŠO)
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Varškėtukai, minkštučiai viduje ir traškūs išorėje
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Šventėms – tortas „Snickers“
KALAKUTIENOS ARBA VIŠTIENOS "PASTRAMA"
BULVINIAI BLYNAI SU VARŠKĖS - GRIETINĖS PADAŽU
Sūrio spurgos su jalapenu
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?