Paprastas, naminis vištienos kepenėlių paštetas pagal Beatą
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos / Padažų, užpilų, pagardų receptai

Ingredientai
- sviestas: 40 gramų
- svogūnai: 2
- vištienos kepenėlės: 500 gramų
- rudasis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
- malti juodieji pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
- saulėje džiovinti pomidorai: 5-6
- grietinėlė: 190 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje keptuvėje ištirpinkite sviestą.
2. Suberkite susmulkintus svogūnus bei kepkite virš vidutinės ugnies, kol suminkštės.
3. Tuomet sudėkite truputį pasmulkintas vištienos kepenėles, suberkite rudąjį cukrų, druską bei maltus juoduosius pipirus.
4. Kepkite virš vidutinio dydžio ugnies, kartais pamaišydamos, maždaug 15 minučių, kol kepenėlės apskrus.
5. Tada sudėkite saulėje džiovintus pomidorus, supilkite grietinėlę bei kaitinkite, kol užvirs. Nuimkite nuo viryklės bei truputį pravėsinkite.
6. Sutrinkite maisto smulkintuvu iki visiškai vientisos masės bei visiškai atvėsinkite. Skanaukite!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Vištienos patiekalai, vištienos paštetas, vištienos kepenėlės, paštetas, Beatos virtuvė
Panašūs receptai

VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE

Vištienos kepenėlių paštetas su grybais ir spanguolėmis

Vištienos kepenėlių paštetas su voveraitėmis

Vištienos kepenėlės grietinės padaže

Keptos vištienos kepenėlės su svogūnais

Vištienos kepenėlių kotletai / paplotėliai su svogūnų ir pomidorų pagardu

Naminis vištienos kepenėlių slėgtainis su kiaušiniais ir sūriu

Naminis ančių kepenėlių paštetas

Troškintos vištienos kepenėlės su morkomis garstyčių padaže su grietinėle

Troškintos vištienos kepenėlės su grietinėle, pievagrybiais ir morkomis

Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais

VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS