Česnakinės, aštrios vištienos kepenėlės, troškintos keptuvėje

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Česnakinės, aštrios vištienos kepenėlės, troškintos keptuvėje

Paskelbė:
25 Kovo 2024

Ingredientai

  • vištienos kepenėlės: 500 gramų
  • raudonieji svogūnai: 1
  • česnakas: 6-8 skiltelių
  • pomidorai: 1
  • pomidorų pasta: 1 šaukšto
  • raudonosios paprikos: 1 (nėra būtina)
  • čili: 1
  • rūkytos paprikos milteliai: 1 šaukštelio 
  • juodieji pipirai: žiupsnelio
  • druska: pagal skonį
  • aliejus (kepimui)
  • smulkinti laiškiniai česnakai: 1 valgomojo šaukšto



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių vištienos kepenėles nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

3. Apkepkite vištienos kepenėlės ir abiejų pusių po kelias minutes.

4. Tada kitoje keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus.

5. Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais.

6. Česnaką nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais.

7. Papriką supjaustykite juostelėmis, o čili pasmulkinkite.

8. Daržoves suberkite į keptuvę. Pakepinkite kelias minutes.

9. Pomidorą nublanširuokite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Berkite į keptuvę pomidorų gabaliukus ir prieskonius, taip pat sudėkite pomidorų pastą. Pakaitinkite maždaug porą minučių.

10. Sudėkite vištienos kepenėles. Jeigu mažai skysčio galite įpilti šiek tiek vandens ir patroškinkite viską maždaug 5-7 minutes.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: