Keptuvėje kepti vištienos medalionai-kotletai su fetos sūriu

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Keptuvėje kepti vištienos medalionai-kotletai su fetos sūriu

Paskelbė:
22 Vasario 2024

Ingredientai


  • vištienos faršas: 500 gramų
  • fetos sūris: 50 gramų
  • sudžiūvę batono trupiniai: 30 gramų + apvoliojimui (galite keisti džiūvėsėliais)
  • svogūnai: 0,5
  • kiaušiniai: 1
  • česnakas: 2 skiltelių
  • čiobrelio šakelių lapeliai: poros
  • džiovinti čili pipirai: 0,5 (arba čili milteliai pagal skonį)
  • džiovintas čiobrelis: žiupsnelio
  • druska
  • cukrus



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių svogūną smulkiai sukapojame, sumaišome su vištienos faršu, išspaustu česnaku, kiaušiniu ir prieskoniais, bei trupiniais.

2. Tuomet viską gerai permaišome bei įtrupiname fetos sūrį. Atsargiai permaišome, kad viskas tolygiai pasiskirsytų, bet sūris labai nesuirtų.

3. Tada su žiedu arba rankomis suformuojame nedidelius medalionus. Apvoliojame viršų bei šonus trupiniuose.

4. Kepame įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek sviesto ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol abi pusės taps auksinės.

5. Patiekiame su šviežiomis salotomis. Skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: