Ančių kojelės su slyvomis ir žvaigždanyžiais

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Ančių kojelės su slyvomis ir žvaigždanyžiais

Paskelbė:
25 Vasario 2022
Šis patiekalas gaunasi tikrai prabangus, esu patiekusi net per Kalėdas ir visi labai išgyrė, net teko raudonuoti.
Taip pat šiame patiekale galite naudoti ir džiovintas slyvas.


Ingredientai



  • ančių kojelės: 5
  • sojų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
  • penkių prieskonių mišinys: 3 valgomųjų šaukštų
  • žvaigždanyžiai: 1 saujos
  • cinamono lazdelės: 0,5
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • slyvos be kauliukų: 16 (perpjautos perpus)
  • rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia sumaišome sojų padažą ir alyvuogių aliejų, įberiame penkių prieskonių mišinio, vieną saują žvaigždanyžių, įdedame cinamono lazdelę ir marinuojame ančių kojeles maždaug 2 valandas.
2. Po to paimame kepimo skardą, sudedame slyvas bei cukrų ir ant jų patogiai sudedame ančių kojeles.
3. Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros.
4. Kepame maždaug 2-2,5 valandos, kol mėsa atsiskiria nuo kaulo. Patiekiame ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: