FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
Kategorija: Užkandžiai / Kiauliena
- malta mėsa: ~500 gramų (bet geriau reguliuokite pagal save)
- kiaušiniai: 1
- druska: žiupsnelio
- kmynai: žiupsnelio
- raudonosios paprikos milteliai: žiupsnelio
- pipirai: žiupsnelio
- džiuvesėliai: 2 nedidelės saujelės pusei kilogramo faršo
- sluoksniuota bemielė tešla
- Iš pradžių maltą mėsą paruoškite kaip tai darote kotletams - išminkykite su kiaušiniu, prieskoniais bei džiuvesėliais.
- Tuomet sluoksniuota bemielę tešlą supjaustykite juostelėmis, maždaug 1,5 centimetro pločio. Imkite faršo rutuliuką, jį apvyniokite tešlos juostele.
- Tada dėkite į kepimo skardą bei kepkite maždaug 25 minutes (180 laipsnių temperatūra). Patiekite ir nustebinkite visus!
Kiaušinius dažome natūraliai
SALDŪS ŠUNIUKAI
Menkės rutuliukai
VARŠKĖS SPURGYTĖS SU SKYLUTE
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Sūrio spurgos su jalapenu
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Baltas padažas kotletams
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Kondensuoto pieno spurgos – ypač gardu
SKRUDINTOS BBQ BULVĖS
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Skanusis močiutės obuolių pyragas
Tortas „Raffaello“
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
Šventinis su prieskoniais keptas kalakutas
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU