Nuostabiai vakarienei: Faršo "lizdeliai" su pikantišku įdaru
Kategorija: Kiauliena
- Reikia:
- kiaulienos faršas: 500 gramų
- kiaušiniai: 2
- batonas: 2 riekelių (mirkytų piene)
- maltos mėsos prieskoniai
- prieskoninės žolelės
- svogūnai: 1
- pipirai
- druska
- Įdarui:
- tarkuotas fermentinis sūris: ~50-60 gramų
- morkos: 1-2 (sutarkuotos burokine trintuve)
- česnakas: 1-2 skiltelių
- prieskoninės žolelės
- majonezas: pagal skonį
- Iš pradžių kiaulienos faršą sumaišome su nurodytais ingredientais ir suformuojame "lizdelius".
- Tuomet įdarui skirtus ingredientus sumaišome tarpusavyje, pagardiname majonezu pagal savo skonį, prieskoninėmis žolelėmis bei susmulkintu česnaku.
- Dabar liko tik įdarą sudėti į paruoštus faršo "lizdelius" ir perkelti viską į kepimo skardą su kepimo popieriumi.
- Galiausiai kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Patiekiame ir lepinamės!
VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI: BULVIŲ LIZDELIAI SU SILKE
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Patys skaniausi orkaitėje kepti karšti sumuštiniai su tunu
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Šniceliai su balta duona ir padažu
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
KIAULIENOS SPRANDINĖS KEPSNIAI, KEPTI PIENE SU BULVIŲ KROKETAIS
Kopūstainis
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Kotletai "pataluose" kepti orkaitėje
VIŠTIENOS ŠAŠLYKAI - ŠIS MARINATAS MAN METŲ ATRADIMAS!
TURKIŠKI MALTINUKAI SU BULVĖMIS
BULVIŲ UŽKEPĖLĖ SU MĖSOS KUKULIUKAIS
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Virtinukai su grybų įdaru