Porchetta arba šoninės vyniotinis itališkai
Kategorija: Kiauliena
Ingredientai
- pancetta arba kokybiška šoninė: 2,5 kilogramo
- baltas sausas vynas
- svogūnas
- čiobrelio šakelės
- rozmarinas
- česnakas: kelių skiltelių
- gvazdikėlis
- cinamonas
- čili
- pipirai
- duska
- cukrus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia priprieskoniuotą su visais nurodytais ingredientais šoninę suvyniokite į vyniotinį, suriškite ir pamarinuokite per visą naktį.
2. Kepkite lėtai 160 laipsnių temperatūroje maždaug tris valandas.
3. Bebaigiant kepti, įjunkite 200 laipsnių temperatūros skrudinimo rėžimą keliolikai minučių, kad skūrelė būtų maloniai traški.
4. Patiekite karštą su mėgstamu garnyru arba skanaukite jau atvėsusį. Visaip bus skanu!
Raktažodžiai:
šoninė, sausas vynas, svogūnas, čiobrelio šakelės, rozmarinas, česnakas: kelių skiltelių, gvazdikėlis, cinamonas, čili, pipirai
Orkaitėje kepta kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais
KEPTA ŠONINĖ ANT LAUŽO
Kepta kiaulienos šoninė rankovėje
UŽKANDIS SU ŠONINE
Kepta traški višta orkaitėje su majonezu
Kepti smidrai (šparagai) su šonine
Brokolių salotos su migdolais ir šonine
Vištienos suktinukai su šonine, įdaryti paprika ir varškės sūreliu
Sočios virtų kiaušinių salotos su rūkyta šonine
Kepti smidrai su šonine keptuvėje
Pork belly burnt ends - šoninės kubeliai kepti kamado tipo grilyje
Kepta višta kamado kepsninėje
Cukinijų ir faršo kotletai
Kepta šoninė su svogūnais
Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje
Tailandietiškos antienos salotos su žuvies padažo užpilu
Cukinijų ir faršo kotletai - daug skanesni, nei gaminote iki šiol!
Brokolių ir šoninės apkepas
Cukinijų apkepas su parmezano sūriu
MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu
Vištienos guliašas su bulvėmis, prievagrybiais, šonine ir grietinėle
Keptos vokiškos bulvės su šonine
TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE