Porchetta arba šoninės vyniotinis itališkai
Kategorija: Kiauliena

Ingredientai
- pancetta arba kokybiška šoninė: 2,5 kilogramo
- baltas sausas vynas
- svogūnas
- čiobrelio šakelės
- rozmarinas
- česnakas: kelių skiltelių
- gvazdikėlis
- cinamonas
- čili
- pipirai
- duska
- cukrus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia priprieskoniuotą su visais nurodytais ingredientais šoninę suvyniokite į vyniotinį, suriškite ir pamarinuokite per visą naktį.
2. Kepkite lėtai 160 laipsnių temperatūroje maždaug tris valandas.
3. Bebaigiant kepti, įjunkite 200 laipsnių temperatūros skrudinimo rėžimą keliolikai minučių, kad skūrelė būtų maloniai traški.
4. Patiekite karštą su mėgstamu garnyru arba skanaukite jau atvėsusį. Visaip bus skanu!
Raktažodžiai:
šoninė, sausas vynas, svogūnas, čiobrelio šakelės, rozmarinas, česnakas: kelių skiltelių, gvazdikėlis, cinamonas, čili, pipirai

Orkaitėje kepta kiaulienos šoninė su raudongūžiais kopūstais

KEPTA ŠONINĖ ANT LAUŽO

Kepta kiaulienos šoninė rankovėje

UŽKANDIS SU ŠONINE

Kepta traški višta orkaitėje su majonezu

Kepti smidrai (šparagai) su šonine

Brokolių salotos su migdolais ir šonine

Vištienos suktinukai su šonine, įdaryti paprika ir varškės sūreliu

Sočios virtų kiaušinių salotos su rūkyta šonine

Kepti smidrai su šonine keptuvėje

Pork belly burnt ends - šoninės kubeliai kepti kamado tipo grilyje

Kepta višta kamado kepsninėje

Cukinijų ir faršo kotletai

Kepta šoninė su svogūnais

Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje

Tailandietiškos antienos salotos su žuvies padažo užpilu

Cukinijų ir faršo kotletai - daug skanesni, nei gaminote iki šiol!

Brokolių ir šoninės apkepas

Cukinijų apkepas su parmezano sūriu

MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS

Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu

Vištienos guliašas su bulvėmis, prievagrybiais, šonine ir grietinėle

Keptos vokiškos bulvės su šonine

TROŠKINTI GRYBAI SU ŠONINE IR GRIETINĖLE