Faršo ir daržovių apkepas
Kategorija: Jautiena, veršiena
- Reikės:
- Malta jautiena , 500 gramų
- Bulvės , 700 gramų
- Svogūnai , 1 galva
- Konservuoti kukurūzai ,
- 400 gramų Kiaušiniai ,
- 4 vienetai Pomidorai ,
- 200 gramų Fermentinis sūris ,
- 100 gramų Grietinėlė, 35 % riebumo ,
- 250 mililitrų Aliejus ,
- 2 valgomieji šaukštai Druska ,
- 1 žiupsnelis Malti pipirai ,
- 1 žiupsnelis Bazilikai ,
- 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija: Bulves supjaustau kubeliais, pakepinu su šaukštu aliejaus keptuvėje. Jas išgriebusi, toje pačioje keptuvėje, pakepinu smulkintą svogūną bei faršą, dar po kelių minučių su kiaušiniu ir puse tarkuoto sūrio išmaišytus kukurūzus. Įdedu druskos, maltų pipirų. Į aliejumi pateptą kepimo formą kloju lygų sluoksnį bulvių, ant jų sluoksnį paruošto faršo, viršuje išdėlioju per pusę perpjautus pomidoriukus. Likusius 3 kiaušinius išplaku su grietinėle, smulkintu baziliku, trupučiu druskos ir pipirų. Užpylusi šiuo plakiniu ir apibarsčiusi likusiu fermentiniu sūriu apkepą orkaitėje kepu apie 30 minučių. Orkaitė buvo įkaitinta iki 180 laipsnių temperatūros.
Makaronų ir faršo apkepas
Baklažanų apkepas
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Jautienos troškinys su daržovėmis
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
Kiaušinius dažome natūraliai
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
BULVIŲ APKEPAS SU CUKINIJA IR ŠPINATAIS
Velykinis zuikis
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais
Marokietiškas saldžių bulvių pyragas
Pica su voveraitėmis
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Su bulvėmis kepta silkės filė
Tikras vengriškas jautienos guliašas
Vištienos file kepta folijoje
Tortas „Raffaello“
Makaronų apkepas su daržovėmis
Nesaldus vegetariškas apkepas su daržovėmis
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Šventėms – tortas „Snickers“