Kapotos vištienos kepsneliai su gartyčiomis ir grietine, be majonezo

Paskelbė:
18 Geg. 2022
Gal daugumai tokie kapotos vištienos kepsneliai pasirodys visai nieko naujo ar ypatingo, bet turiu pripažinti, kad aš niekada nebuvau šitaip jų ruošusi. Mūsų šeimai tikrai labai patiko toks jų paruošimo būdas ir gaminsime šitaip ateityje. 

Tokius kepsnelius itin skanu patiekti su daržovių salotomis ir bulvių koše, bet žinoma galite pasirinkti ir kitą savo pamėgtą garnyrą. 



Ingredientai



  • vištienos krūtinėlės: 3
  • kiaušiniai: 3 dideli
  • smulkiai tarkuotas sūris: 100 gramų
  • grietinė: 3 kupinų valgomųjų šaukštų
  • kukurūzų krakmolas: ~3 valgomųjų šaukštų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • garstyčios: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • malta raudonoji paprika
  • karis
  • Provanso žolelės
  • aliejus (kepimui)

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia vištienos krūtinėles sukapojame (galima ir supjaustyti) mažais gabaliukais.
2. Tada sudedame dubenį. Įmušame kiaušinius, sudedame grietinę ir garstyčias, suberiame druską, pipirus, paprikos miltelius, karį, Provanso žoleles, įtarkuojame česnako ir paliekame marinuotis bent 5 minutes.
3. Po to į dubenį su vištiena įberiame krakmolą ir sūrį. Išmaišome.
4. Į keptuvę įpilame aliejaus ir įkaitiname.
5. Dedame paruoštos masės ir suformuojame kepsnelius. Kepame po 2-3 minutes iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrunda ir iškepa.
6. Patiekiame ir skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно