KEPTOS STINTOS (+ MARINATAS)
Kategorija: Marinatai / Žuvies patiekalai
- stintos
- druska
- malti pipirai
- paprasti kvietiniai miltai
- sviestas: kepimui (arba aliejus)
- Marinatui (1 kilogramui stintų):
- svogūnai: 1
- saliero kotai: 1
- morkos: 1 (nedidelės)
- įvairių rūšių pipirai
- lauro lapeliai: 3
- gvazdikėliai: 3
- cukrus: 1 šaukšto
- baltojo vyno actas: 1 stiklinės
- vanduo: 2 stiklinių
- druska: trupučio
- Pirmiausia stintas paruošiame kepimui: nuplauname, nukerpame galvas, prakerpame pilvus bei išvalome vidų. Pabarstome druska bei pipirais. Tuomet voliojame miltuose bei kelias minutes apkepame svieste iš abiejų pusių. Skanaujame apsilaižydamos pirštelius.
- Arba dar išsiverdame marinatą (visus ingredientus paverdame kelias minutes, kad plonai supjaustytos daržovės kiek suminkštėtų) bei užpylusios keptas žuveles palaikome per visą naktį. Skanaujame!
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Kiaušinius dažome natūraliai
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Vytaro Radzevičiaus žuvienė „iš galvos“
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
Vokiški silkės suktinukai
SAUSAS MARINATAS KIAULIENAI
Grilyje keptos krevetės su daržovėmis
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kepta višta „Citrina“
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS