PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Kategorija: Marinatai
- vanduo: 1 litro
- druska: 1 valgomojo šaukšto
- cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
- actas: 100 gramų (9%)
- prieskoniai (lauro lapeliai, pipirų mišinys, garstyčių grūdeliai ir panašiai)
- Pradžioje išvardytus ingredientus sudedame į puodą. Kai užvirs bei ištirps druska ir cukrus, marinatas bus paruoštas.
- Tada stiklainiukus išplauname, iškaitiname orkaitėje. Sudedame daržoves bei užpilame marinatu. Užsukame dangtelius bei paliekame atvėsti kambario temperatūroje. Pernešame į vėsią patalpą ir, kai tik bus noras, patiekiame prie mėgiamo patiekalo. Skanaus!
- Patarimas: jei ruošiame šparagines pupeles, jas sudėjusios į stiklainį užpilame karštu vandeniu bei paliekame, kol išvirsime marinatą. Tuomet vandenį nupilame bei užpilame marinatą.
Skanusis Editos marinatas daržovėms
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Marinuoti baravykai žiemai 2
Marinuoti kazlėkai žiemai
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI: MEDAUS IR GARSTYČIŲ MARINATAS
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Senoviškai marinuoti baravykai
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Silkė saldžiai rūgščiame marinate
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Kiaušinius dažome natūraliai
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
GRYBŲ PADAŽAS | RECEPTAS
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Traškūs bavariški agurkai žiemai
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)