Dideli cannelloni įdaryti makaronai su faršu troškinti grietinėlėje - keptuvėje
Kategorija: Makaronai, pica / Mėsos patiekalai / Vištiena ir paukštiena
Dideli cannelloni įdaryti makaronai su faršu troškinti grietinėlėje - keptuvėje, tai mano šeimos itin pamėgtas patiekalas. Atrodo, kad galėčiau juos gaminti kiekvieną dieną ir mano šeimai niekada neatsibostų. Ar tarp mūsų skaitytojų, dar yra "pamišusių" dėl makaronų ir negalinčių be jų gyventi? Jei taip, kokius receptus įprastai gaminate Jūs? Pasidalinkite komentaruose!
1. Iš pradžių pasiruoškite faršą: į mėsą įmuškite kiaušinį, dėkite džiūvėsėlių, prieskoninių žolelių, pipirų, druskos, susmulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Suminkykite. Faršas ruošiamas lygiai taip pat, kaip įprastiems kotletams.
2. Tuomet imkite makaronus bei šaukšto arba rankų pagalba prikimškite juos mėsa.
3. Tada morkas susmulkinkite griežinėliais, o svogūną kubeliais. Į puodą dėkite vieną dalį morkų bei svogūnų, dėkite kimštus makaronus ir sudėkite likusias morkas ir svogūną.
4. Supilkite grietinėlę bei vandenį (tiek, kad pilnai makaronus apsemtų), įdėkite pomidorų padažo.
5. Įberkite druskos, pipirų bei įdėkite lauro lapų.
6. Kai makaronai užvirs, troškinkite ant mažos ugnies maždaug 30-40 minučių. Stebėkite ir makaronų nepervirkite, kad šie nepasileistų. Skanaukite!
Ingredientai
- cannelloni makaronai
- vištienos ir triušienos faršas: 500-600 gramų
- morkos: 2
- svogūnai: 2
- česnakas: 1 skiltelės
- grietinėlė: 250 mililitrų
- pomidorų padažas: 2 šaukštų
- prieskoninės žolelės
- kiaušiniai: 1
- džiūvėsėliai
- pipirai
- druska
- lauro lapai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pasiruoškite faršą: į mėsą įmuškite kiaušinį, dėkite džiūvėsėlių, prieskoninių žolelių, pipirų, druskos, susmulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Suminkykite. Faršas ruošiamas lygiai taip pat, kaip įprastiems kotletams.
2. Tuomet imkite makaronus bei šaukšto arba rankų pagalba prikimškite juos mėsa.
3. Tada morkas susmulkinkite griežinėliais, o svogūną kubeliais. Į puodą dėkite vieną dalį morkų bei svogūnų, dėkite kimštus makaronus ir sudėkite likusias morkas ir svogūną.
4. Supilkite grietinėlę bei vandenį (tiek, kad pilnai makaronus apsemtų), įdėkite pomidorų padažo.
5. Įberkite druskos, pipirų bei įdėkite lauro lapų.
6. Kai makaronai užvirs, troškinkite ant mažos ugnies maždaug 30-40 minučių. Stebėkite ir makaronų nepervirkite, kad šie nepasileistų. Skanaukite!
Raktažodžiai:
makaronai, farsas, vistienos farsas, triusienos farsas, morkos, svogunai, grietinele, zoleles, kiausiniai, pomidoru padazas, dziuveseliai, lauro lapai, druska, pipirai
Įdaryti makaronai su bešamelio padažu
Makaronai “tagliatelle” su faršu
Tagliatelle makaronai su midijomis
Makaronų apkepas su faršu ir pomidorais
Makaronai: Spageti su faršu ir sūriu
TURKIŠKI MALTINUKAI SU BULVĖMIS
Makaronų kriauklelės, įdarytos faršu
Sluoksniuotas bulvių apkepas su faršu
Makaronai "Dor blu" sūrio padaže
ŠVELNAUS SKONIO MAKARONAI (SU KIAULIENOS KUMPELIU)
Šniceliai su balta duona ir padažu
Savojos kopūstai grietinėlėje - tarsi salotos
Kinietiški makaronai
"Tinginių" troškinys su kalakutienos arba vištienos faršu ir kopūstais
Troškinti briuselio kopūstai su paprikomis, grietinėle ir sūriu
Kreminiai makaronai su daržovėmis, grietinėle, sūriu ir be mėsos
Taco makaronai su sūriu
Taco makaronai su sūriu
Zraziukai kepti orkaitėje
Patys skaniausi kotletai su vafliais
Varškės pica su faršu
Veganiški Penne Rigate makaronai su šviežių pomidorų padažu
Keto konjac makaronai su tofu
Udon makaronai su vištiena