Dideli cannelloni įdaryti makaronai su faršu troškinti grietinėlėje - keptuvėje

Kategorija: Makaronai, pica / Mėsos patiekalai / Vištiena ir paukštiena


Dideli cannelloni įdaryti makaronai su faršu troškinti grietinėlėje - keptuvėje

Paskelbė:
04 Liepos 2022
Dideli cannelloni įdaryti makaronai su faršu troškinti grietinėlėje - keptuvėje, tai mano šeimos itin pamėgtas patiekalas. Atrodo, kad galėčiau juos gaminti kiekvieną dieną ir mano šeimai niekada neatsibostų. Ar tarp mūsų skaitytojų, dar yra "pamišusių" dėl makaronų ir negalinčių be jų gyventi? Jei taip, kokius receptus įprastai gaminate Jūs? Pasidalinkite komentaruose! 



Ingredientai



  • cannelloni makaronai
  • vištienos ir triušienos faršas: 500-600 gramų
  • morkos: 2
  • svogūnai: 2
  • česnakas: 1 skiltelės
  • grietinėlė: 250 mililitrų
  • pomidorų padažas: 2 šaukštų
  • prieskoninės žolelės
  • kiaušiniai: 1
  • džiūvėsėliai
  • pipirai
  • druska
  • lauro lapai

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių pasiruoškite faršą: į mėsą įmuškite kiaušinį, dėkite džiūvėsėlių, prieskoninių žolelių, pipirų, druskos, susmulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Suminkykite. Faršas ruošiamas lygiai taip pat, kaip įprastiems kotletams.
2. Tuomet imkite makaronus bei šaukšto arba rankų pagalba prikimškite juos mėsa.
3. Tada morkas susmulkinkite griežinėliais, o svogūną kubeliais. Į puodą dėkite vieną dalį morkų bei svogūnų, dėkite kimštus makaronus ir sudėkite likusias morkas ir svogūną.
4. Supilkite grietinėlę bei vandenį (tiek, kad pilnai makaronus apsemtų), įdėkite pomidorų padažo.
5. Įberkite druskos, pipirų bei įdėkite lauro lapų.
6. Kai makaronai užvirs, troškinkite ant mažos ugnies maždaug 30-40 minučių. Stebėkite ir makaronų nepervirkite, kad šie nepasileistų. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: