Keptos žvynabudės

Kategorija: Grybų patiekalai


Keptos žvynabudės

Paskelbė:
29 Balandžio 2022
Dar vienas vakaras, kai manoj virtuvėj kvepėjo grybais. Niekad iki šiol neragautas patiekalas. Niekada nevalgyti grybai, kuriais, galvojau, vyras nori mane nunuodyti. Labai jau man įtartinai atrodė. Tačiau vyro receptas nenuvylė. Skonis – labai įdomus. Sako, vieniems primena daržoves, kitiems – vištieną. Na, aš galvojau, kad panašu į cukinijas ar baklažaną – negalėjau suprast, bet buvo aišku vienas – nežinočiau, nebūčiau supratus, kad valgau grybą. Tikrai rekomenduoju ir jums išbandyti. 



Ingredientai



  • žvynabudės
  • kiaušiniai: 1
  • džiuvėsėliai
  • sviestas kepimui
  • prieskoniai

Recepto paruošimas



1. Žvynabudžių kepurėles (kotų nenaudosim) supjaustykite kaip picos gabaliukus.
2. Apvoliokite kiaušinio plakinyje, po to – džiuvesėliuose, sumaišytuose su mėgstamais prieskoniais.
3. Kepkite išlydytame svieste. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: