Jautienos troškinys su morkomis - Kamado grilyje

Kategorija: Kamado Bono patiekalų receptai


Jautienos troškinys su morkomis - Kamado grilyje

Paskelbė:
Ingredientai:


  • 800 g jautienos kumpio   
  •  Keletas  morku  
  •  Keletas bulviu   
  •  2  dideli svogūnai  
  •  2 česnako  skiltelės (aš naudojau skysta)
  •  1l. jautienos sultinio  
  • 2 valg. š. pomidorų pastos  
  •  2 lauro lapeliai  
  • Žiupsnelis druskos, pipirų ir čiobrelių pagal skonį  
  •  Šlakelis aliejaus kepimui  


Gaminimas:

- Supjaustykite jautieną mažais gabalėliais, apkepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
-  Toje pačioje keptuvėje lengvai apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką. Sudėkite pomidorų pastą, gerai išmaišykite ir perkelkite į puodą.  
- Supjaustykite morkas ir bulves gabalėliais, suberkite į puodą kartu su lauro lapeliais.  
-  Užpilkite jautienos sultiniu, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliais.  
- Uždenkite puodą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 1,5–2 val., kol mėsa taps minkšta, o daržovės įsigers skonio.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook