Jautienos troškinys su morkomis - Kamado grilyje
Kategorija: Kamado Bono patiekalų receptai
Ingredientai:
- 800 g jautienos kumpio
- Keletas morku
- Keletas bulviu
- 2 dideli svogūnai
- 2 česnako skiltelės (aš naudojau skysta)
- 1l. jautienos sultinio
- 2 valg. š. pomidorų pastos
- 2 lauro lapeliai
- Žiupsnelis druskos, pipirų ir čiobrelių pagal skonį
- Šlakelis aliejaus kepimui
Gaminimas:
- Supjaustykite jautieną mažais gabalėliais, apkepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
- Toje pačioje keptuvėje lengvai apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką. Sudėkite pomidorų pastą, gerai išmaišykite ir perkelkite į puodą.
- Supjaustykite morkas ir bulves gabalėliais, suberkite į puodą kartu su lauro lapeliais.
- Užpilkite jautienos sultiniu, pagardinkite druska, pipirais ir čiobreliais.
- Uždenkite puodą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 1,5–2 val., kol mėsa taps minkšta, o daržovės įsigers skonio.
Panašūs receptai

Kugelis keptas kamado tipo grilyje

Raugintu kopūstų sriuba - Kamado grilyje

Burgeriai - Kaip padaryti kokybišką?

Karka kamado tipo grilyje (marinuota giroje)

Kepti ir rūkyti kiaulienos šonkauliai kamado kepsninėje

Grilintos daržovės

Kepta višta kamado kepsninėje

Kamado grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis

Lašiša kamado grilio kepsninėje ant medinių lentelių

Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje

Vyšninis Barbecue padažo receptas

Rūkyta žuvis kamado tipo kepsninėje - rūkyti ešeriai