Desertinis varškės pyragas su žele gabaliukais
Kategorija: Desertai
Ingredientai:
3 pakeliai varškės (po 200 gr.)
2 pakeliai skirtingų skonių želė
1 pakelis Grietinėlės skonio želė
3 šaukštai cukraus
Gaminame:
* Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais.
* Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., manau pakaktų.
* Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome.
* Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet pakankamai sustingsta ir pusryčiams jau galime skanauti.
3 pakeliai varškės (po 200 gr.)
2 pakeliai skirtingų skonių želė
1 pakelis Grietinėlės skonio želė
3 šaukštai cukraus
Gaminame:
* Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais.
* Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., manau pakaktų.
* Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome.
* Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet pakankamai sustingsta ir pusryčiams jau galime skanauti.
Šventėms – tortas „Snickers“
Ką daryti, jei norite per savaitę numesti iki 8 kilogramų?
Kiaušinius dažome natūraliai
Desertas: Želė "Mozaika"
Raudonojo aksomo tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Agurkų auginimas: kokių klaidų vengti, kad neprarastumėte derliaus
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Morengai su sviestiniu kremu
Klasikinis medaus tortas
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Ko negalima ir ką reikia daryti per savo gimimo dieną?
Šašlykai greituoju būdu..
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Naminiai varškės sūreliai