Panakota su apelsinine žele

Paskelbė:
21 Lapkričio 2022
Šis desertas tiesiog tirpsta burnoje ir su kiekvienu šaukštelio pakabinimu priverčia užsimerkti.



Ingredientai


  • 33% riebumo grietinėlė: 200 mililitrų
  • pienas: 100 mililitrų
  • cukrus: 100 gramų
  • želatina: 15 gramų
  • šaltas vanduo: 30 mililitrų
  • apelsininė želė: 1 pakelio


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių žele paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame perpus mažiau vandens.
2. Tuomet želatinos grūdelius užpilame 30 mililitrų šalto vandens bei paliekame išbrinkti.
3. Tada į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę bei šildome, bet neužviriname. Suberiame cukrų ir maišydamos verdame, kol cukrus ištirps. Jokiu būdu neleidžiame užvirti.
4. Po to, į grietinėlės mišinį, kai ištirps cukrus supilame ištirpintą želatiną bei gerai išmaišome. Atvėsiname iki kambario temperatūros bei supilstome į pasirinktus indelius.
5. Sudedame į šaldytuvą. Kai jau kremas sustings, ant viršaus užpilame pradėjusią stingti želę bei dedame į šaldytuvą, kad pilnai sustingtų. Lepinamės!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно