Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Kategorija: Desertai
Ingredientai:
– 1 kg sausainių
Užpilui:
– 1 indelis sutirštinto pieno
– 4 kiaušiniai
– 1 stiklinė pieno
– 1 pakelis vanilinio cukraus
– 200 g. sviesto
Glazūrai:
– 4 valg.šaukštai kakavos
– 4 valg.šaukštai cukraus
– 12 valg.šaukštų pieno
Paruošimas:
1. Ruošiame kremą. Gerai suplakame kiaušinius. Dedame sutirštintą pieną, pieną,vanilinį cukrų ir gerai permaišome. Užviriname šią masę ir ataušiname. Sviestą, supjaustytą kubeliais, suplakame mikseriu. Po to dedame ataušusį kremą ir viską gerai suplakame.
2. Ruošiame glazūrą. Imame puodą ir jame sumaišome kakavą, cukrų, pieną. Dedame ant lėtos ugnies, nuolat maišydami užviriname.
3. Deserto indą išklojame kepimo popieriumi. Dedame sluoksnį sausainių, užpilame kremu ir taip kartojame kol nesibaigs sausainiai. Deserto viršų užpilame šokoladine glazūra ir dedame į šaldytuvą nakčiai. Rytą mėgaujamės skaniausiu desertu.
– 1 kg sausainių
Užpilui:
– 1 indelis sutirštinto pieno
– 4 kiaušiniai
– 1 stiklinė pieno
– 1 pakelis vanilinio cukraus
– 200 g. sviesto
Glazūrai:
– 4 valg.šaukštai kakavos
– 4 valg.šaukštai cukraus
– 12 valg.šaukštų pieno
Paruošimas:
1. Ruošiame kremą. Gerai suplakame kiaušinius. Dedame sutirštintą pieną, pieną,vanilinį cukrų ir gerai permaišome. Užviriname šią masę ir ataušiname. Sviestą, supjaustytą kubeliais, suplakame mikseriu. Po to dedame ataušusį kremą ir viską gerai suplakame.
2. Ruošiame glazūrą. Imame puodą ir jame sumaišome kakavą, cukrų, pieną. Dedame ant lėtos ugnies, nuolat maišydami užviriname.
3. Deserto indą išklojame kepimo popieriumi. Dedame sluoksnį sausainių, užpilame kremu ir taip kartojame kol nesibaigs sausainiai. Deserto viršų užpilame šokoladine glazūra ir dedame į šaldytuvą nakčiai. Rytą mėgaujamės skaniausiu desertu.
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Tortas "Krepvilis"
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Raudonojo aksomo tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Klasikinis tiramisu
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Obuolių desertas
Klasikinis medaus tortas
Latviškas juodos duonos desertas
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Kukuliai su bešamelio padažu
Tortas „Juodasis miškas“
Tinginys su zefyrais
Greitas kefyro pyragas su šokoladu
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Velykinis „Napoleonas“
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Tortas „Plombyras“