Tinginys su zefyrais
Kategorija: Desertai
Jums reikės:
- 3 zefyrų
- 400 g. sausainių
- 1 indelio kondensuoto pieno
- 200 g. sviesto
- 5 šaukštų kakavos
- Sausainius sulaužome nedideliais gabalėliais. Zefyrus supjaustome panašaus dydžio gabaliukais.
- Nedideliame puode ant nekaitrios ugnies pakaitiname sutirštintą pieną ir gabalėliais supjaustytą sviestą. Kai sviestas ištirps, o masė sutirštės (maždaug po penkių minučių), suberiame kakavą ir viską gerai išmaišome. Dar karštą masę užpilame ant sausainių sumaišytų su zefyrais ir viską gerai išmaišome.
- Ant patiestos maistinės plėvelės suformuojame pailgą tinginį, tvirtais suspaudžiame ir dedame į kepimo formą ar kitą indą.
- Paliekame sustingti šaltoje vietoje.
Karamelinis tinginys su šokoladu
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Šokoladinis tiramisų tortas
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Baltas tinginys - iš vos 3 ingredientų!
Kopūstainis
Šventėms – tortas „Snickers“
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Gardžiosios mielinės spurgos
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
DESERTAS: RUDIS SU "OREO" SAUSAINIAIS
Mielinės spurgos su džemu