Šokoladiniai Tinginio batonėliai
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Sausainiai: 320g
- Pieniškas šokoladas: 200g
- Juodasis šokoladas: 100g
- Sviestas: 110g
- Cinamonas: 0,5 arb.š.
Aplieti:
- Šokoladas (pieniškas ir juodasis): 200g
- Grietinėlė: 90ml (riebi)
Recepto paruošimas
1. Sausainius susmulkinti virtuvinio kombaino pagalba. Smulkinti iki trupinių, gali likti ir gabalėlių. Suberti į dubenį kartu su cinamonu ir išmaišyti.
2. Sviestą ištirpinti kartu su šokoladu. Leisti šiek tiek atvėsti ir supilti ant sausainių. Labai gerai išmaišyti.
3. Kepimo formą ištiesti maistine plėvele ir sudėti visą gautą masę. Išlyginti ir labai gerai prispausti. Dėti į šaldytuvą ne mažiau nei 1,5val.
4. Virš garų ištirpinti šokoladą su grietinėle. Atvėsinti. Supilti ant sausainių masės ir vėl dėti į šaldytuvą, kol šokoladas pilnai sukietės.
5. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Šokoladinis karamelinis pyragas
Klasikinis šokoladinis tinginys su kondensuotu pienu
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus
Kokosinis varškės tortas Raffaello
Septynsluoksnis desertas - pradžiugins gurmanus ir saldumynų mėgėjus
Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais
Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Tinginys be kondensuoto pieno - tik trys ingredientai
Šokoladiniai avokado saldainiai – ypatingo skonio
Kokosiniai saldainiai - patys patys skaniausi naminiai saldainiai kokius esu ragavus!
Keptas šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno
Karameliniai susainiai
Karamelinis varškės tinginys
Tobulas New York sūrio pyragas
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Migdolinis tortas su Daim šokoladu
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Juodojo miško desertas su vyšniomis
Klasikinis tiramisu
Kokosinis Selga sausainių pyragas
Spalvingi šokoladiniai triufeliai