Šokoladiniai Tinginio batonėliai

Kategorija: Desertai


Šokoladiniai Tinginio batonėliai

Paskelbė:
02 Spalio 2024

Ingredientai

  • Sausainiai: 320g 
  • Pieniškas šokoladas: 200g 
  • Juodasis šokoladas: 100g 
  • Sviestas: 110g 
  • Cinamonas: 0,5 arb.š.
Aplieti:
  • Šokoladas (pieniškas ir juodasis): 200g 
  • Grietinėlė: 90ml (riebi)


Recepto paruošimas

1. Sausainius susmulkinti virtuvinio kombaino pagalba. Smulkinti iki trupinių, gali likti ir gabalėlių. Suberti į dubenį kartu su cinamonu ir išmaišyti.

2. Sviestą ištirpinti kartu su šokoladu. Leisti šiek tiek atvėsti ir supilti ant sausainių. Labai gerai išmaišyti.

3. Kepimo formą ištiesti maistine plėvele ir sudėti visą gautą masę. Išlyginti ir labai gerai prispausti. Dėti į šaldytuvą ne mažiau nei 1,5val.

4. Virš garų ištirpinti šokoladą su grietinėle. Atvėsinti. Supilti ant sausainių masės ir vėl dėti į šaldytuvą, kol šokoladas pilnai sukietės.

5. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: