Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu
Kategorija: Desertų receptai

Ingredientai
- braškės: 1 litro
- zefyrai: 1 pakelio
- iešmeliai: 4
- šviežias imbieras: 1 valgomojo šaukto
- žemės riešutai: 100 mililitrų
- karamelinis padažas: 200 mililitrų
- Santa Maria Aitriųjų paprikų dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia įkaitiname kepsninę.
2. Tuomet suveriame braškes ir zefyrus ant iešmelių.
3. Tada sumaišome puode karamelinį padažą su tarkuotais imbierais, susmulkintais žemės riešutais bei aitriųjų paprikų dribsniais.
4. Pakaitiname ant kepsninės arba viryklės, kol padažas pasidarys tikrai karštas.
5. Po to vartydami apkepame iešmelius ant kepsninės.
6. Apipilame keptus zefyrus karameliniu padažu.
7. Patiekiame dar šiltus ir lepinamės!
Panašūs receptai

LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS

Tinginys su zefyrais

Šaldytos braškės (braškių tyrė)

Šokoladinis vyniotinis Kalėdoms: riešutinė-karamelinė šaka

Saldainiai: braškės šokolade - greitai pagaminamas desertas

Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu

Danutės pyragas su vafliais ir karameliniu kremu

Karameliniai susainiai

Braškių ir rabarbarų pyragas su morengu ir migdolais

Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis

Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų

Kriaušių pyragas su kondensuotu pienu ir riešutais