Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu

Kategorija: Desertų receptai


Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu

Paskelbė:

Ingredientai

  • braškės: 1 litro
  • zefyrai: 1 pakelio
  • iešmeliai: 4
  • šviežias imbieras: 1 valgomojo šaukto
  • žemės riešutai: 100 mililitrų
  • karamelinis padažas: 200 mililitrų
  • Santa Maria Aitriųjų paprikų dribsniai: 1 arbatinio šaukštelio


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia įkaitiname kepsninę.

2. Tuomet suveriame braškes ir zefyrus ant iešmelių.

3. Tada sumaišome puode karamelinį padažą su tarkuotais imbierais, susmulkintais žemės riešutais bei aitriųjų paprikų dribsniais.

4. Pakaitiname ant kepsninės arba viryklės, kol padažas pasidarys tikrai karštas.

5. Po to vartydami apkepame iešmelius ant kepsninės.

6. Apipilame keptus zefyrus karameliniu padažu.

7. Patiekiame dar šiltus ir lepinamės!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook

Raktažodžiai:

desertas, desertai