Natūraliai saldūs Raffaello saldainiai - tinka Kūčioms

Kategorija: Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai


Natūraliai saldūs Raffaello saldainiai - tinka Kūčioms

Paskelbė:

Ingredientai

  • Anakardžiai: 70 g
  • Kokosų kremas: 80 g (kokosų pieno kietosios dalies iš skardinės)
  • Klevų sirupas: 85 ml
  • Kokosų aliejus: 55 ml
  • Kokosų drožlės: 95 g (papildomai 40 g. drožlių išorei-apvoliojimui)
  • Migdolai: 18 vnt.


1. Anakardžius užmerkti karštame vandenyje ir palaikyti bent 30 min arba užmerkti kambario temperatūros vandenyje ir palaikyti per naktį.

2. Išmirkytus ir nusausintus anakardžius maisto smulkintuvu sutrinti iki beveik vientisos masės.

3. Prie anakardžių sudėti kokosų kremą, įpilti klevų sirupo, ištirpdytą kokosų aliejų ir suberti kokosų drožles (95 g.).

4. Visą masę labai gerai išmaišyti.

5. Masę įdėti į šaldytuvą 30-čiai min.

6. Išėmus iš šaldytuvo, paimti šaukštą masės, į vidurį jos įdėti migdolą, suspausti į rutuliuką ir apvolioti kokosų drožlėse. Tešla gali būti gan trapi, bet pabuvus šaldytuve šiek tiek sukietės.

7. Rutuliukus sudėti ant kepimo popieriaus ar kito pagrindo ir 1 val. palaikyti šaldytuve. Vėliau saldainius taip pat laikyti šaldytuve.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook