Natūraliai saldūs šokoladiniai triufeliai
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Saldi bulvė: 1 vnt.
- Datulės: 2 saujos ((be kaulų)
- Kokosų sviestas: 2 valg. š.
- Kakava: 3 valg. š.
Recepto paruošimas
1. Įkaitinti orkaitę iki 180C. Saldžią buvlę perpjauti per pusę (nulupti nereikia) ir kepti apie 1,5-2 val.
2. Datules nuplauti ir sudėti į maisto smulkintuvą. Atvėsusią (butinai) bulvę sudėti prie datulių (be žievės). Ten pat sudėti kakavą ir tirpintą kokosų sviestą. Viską sutrinti.
3. Gautą masę dėti į šaldytuva ir ten palaikyti 30-40 min.
4. Išimti masę iš šaldytuvo ir rankomis formuoti kamuoliukus. Kiekvieną jų apvolioti kakavoje.
5. Suformuotus triufelius laikyti šaldytuve.
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Nekeptas desertas: šokoladiniai kokosų pyragaičiai
Pieniško šokolado triufeliai su kava
Šokoladiniai avokado saldainiai – ypatingo skonio
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Sausainiai per mėsmalę
Sveikuoliškas šokoladainis
Burbuliukai rutuliukai - sveikas desertas be glitimo iš datulių, su riešutų sviestu
Karamelinis varškės tinginys
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
Bananiniai keksiukai su Nutella
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Tobulas New York sūrio pyragas
šokolado ir avokado triufeliai
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Nekeptas veganiškas žaliųjų citrinų pyragas be glitimo
Tinginys be kondensuoto pieno - tik trys ingredientai
Pyragaičiai "Bulvytės"
Minkšti šokoladiniai sausainiai su šokolado įdaru
Velykinis „Napoleonas“
Trapios tešlos obuolių pyragas
Klasikinis tiramisu
Tiramisu nekeptas tortas
Trupininis pyragas su rikota ir uogomis