Natūraliai saldūs šokoladiniai triufeliai

Kategorija: Desertai


Natūraliai saldūs šokoladiniai triufeliai

Paskelbė:
20 Rugsėjo 2024

Ingredientai

  • Saldi bulvė: 1 vnt.
  • Datulės: 2 saujos ((be kaulų)
  • Kokosų sviestas: 2 valg. š.
  • Kakava: 3 valg. š.



Recepto paruošimas

1. Įkaitinti orkaitę iki 180C. Saldžią buvlę perpjauti per pusę (nulupti nereikia) ir kepti apie 1,5-2 val.

2. Datules nuplauti ir sudėti į maisto smulkintuvą. Atvėsusią (butinai) bulvę sudėti prie datulių (be žievės). Ten pat sudėti kakavą ir tirpintą kokosų sviestą. Viską sutrinti.

3. Gautą masę dėti į šaldytuva ir ten palaikyti 30-40 min.

4. Išimti masę iš šaldytuvo ir rankomis formuoti kamuoliukus. Kiekvieną jų apvolioti kakavoje.

5. Suformuotus triufelius laikyti šaldytuve.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: